Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_7890123

ONI przesadzają z "wylewnością"!! Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość ona_7890123

Witam. Od niedawna znajomy mojego męża znalazł po "dłuższym czasie" dziewczynę . Od tego czasu spotkaliśmy się z nim kilka razy i za każdym razem było to samo, obściskiwanie tzw. mlaskanie co chwile dotykanie , wrecz obmacywanie, wychodzenie w trakcie rozmowy do toalety oczywiscie jedno po drugimk i znikanie na 5-10 min i na dodatek gdy siedzieliśmy w większej grupie znajomych oni byli nie z nami tylko obok zajmujac sie soba i tylko od czasu do czasu cos tam sie odzywajac . Wiec pytam czy to jestem jakas staroswiecka, sztywna albo nienormalna ze mialam ochote wyjsc albo powiedziec im kilka slow co o tym mysle tym bardziej ze siedzieli obok mnie, ze wzgledu na dluga znajomosc meza nie odezwalam sie nic ale od srodka mnie az gotowalo , ja rozumie przytulic sie pocalowac czasem normlana sprawa ale no takie cos to po prostu przegiecie . Co o tym sadzicie

Gość pastelowe pola
nie jestes staroswiecka. To oni zachowuja sie niekulturalnie. x parwdopodobnie nadrabiaja lata bez czulosci i lecza kompleksy w ten sposob.

Gość pastelowe pola
ile maja lat?

Gość ona_7890123
czy ja mam im w takiej sytuacji zwrocic uwage? naprawde mam szacuenk do koelgi mojgeo meza znamy sie juz tyle lat ale czuje sie przy nich nie swojo i brzydzi mnie chwilmia to co oni robia

Gość ona_7890123
on 52, ona 57

Gość ona_7890123
ten z 13.24 to podszyw

Gość pastelowe pola
Moglabys zwrocic uwage, ale moze zapakowany w zart, zeby nie psuc atmosfery i ich nie obrazic.

Gość ona_7890123
ktos sie bawi moim nickiem:/

Gość ona_7890123
tylko co mialam im powiedziec ej sory wyjdzcie na chwile i zrobcie co macie zrobic zamiast robic pokazowke przy wszytskich

Gość pastelowe pola
w jez ang jest takie fajne okreslenie w tego typu sytuacjach "get a room you two!" x znajdzcie sobie pokoj:P