Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającamamaJakuba

od kiedy moczenie uszu niemowlakowi

Polecane posty

Gość pytającamamaJakuba

pytam ponieważ na ten temat są podzielone opinie-koleżanka była na zajęciach na basenie z 5cio miesięcznym dzieckiem i tam powiedzieli żeby się nie bała tylko zanurzyła dziecko całkowicie w wodzie. Teraz dziecko ma rok i nic się nie dzieje. Jak to w końcu z tym jest?

Gość oooooo!
a co ma sie dziac. ja ma 4,5 miesieczne dziecko i juz dawno w kapieli miał zanurzone uszy.

Gość pytającamamajakuba
no właśnie są mega podzielone opinie i nie wiem czy już mogę zanurzać przy kąpieli (ma 2,5mca, ale urodził się w 35tc, więc tak jak by ma 5 tygodni do tyłu), czy jeszcze nie...

Gość zonaKraka
Od początku moczyłam, tzn, wiadomo że mu nie pakowałam całej główki pod wodę, ale nie zwracałam specjalnie uwagi na to czy się moczą czy nie. NIe wystawiałam go zaraz po kąpieli na mróz, przecież, żeby to miało zaszkodzić...

Gość ze niby co??!!??
Od pierwszej kapieli po powrocie ze szpitala nie zwracalismy uwagi na uszka. A co ma sie stac? 9 miesiecy moczyly sie w wodzie. Gdzie ta woda ma mu przez te uszy wleciec? Natura jest madrzejsza od was,poradzila sobie z tym,nic dziecku nie bedzie. Potem warto je tylko osuszyc i tyle.

Gość pytającamamajakuba
po prostu wiecznie czytam, gdy czytam coś o kąpieli "tylko uważać, aby nie zamoczyć uszu...", dlatego pytam jak to naprawdę jest.