Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaprzykości

odchudzanie - minilinia, czy te tabletki odchudzają?

Polecane posty

Gość kobietaprzykości

Hej laseczki, właśnie zaczęłam odchudzać się i zaczęłam stosować tabletki minilinia, do tego chodzę na zumbę. Pytanie, czy któraś z was zna ten wynalazek na odchudzanie, to jest nowość, więc dlatego pytam, jest tam kompleks roślinny podobno dobrze dobrany i skuteczny. Napiszcie proszę, będę niezmiernie wdzięczna. Buźka

Gość kudłasia
na mnie minilinia działa, w 2 miesiące 7 kilo schudłam, mniejszy apetyt, zero ochoty na słodycze, czuję się znakomicie, ja polecam z całą sobą

Gość rkrecona13
każdy ma swój sposób na odchudzanie jedni skaczą, drudzy biegają a jeszcze inni jedzą zieleninę ... a ja sobie minilinię łykam i duża ilością wody przepijam..do wysiłku nie jestem stworzona, a fajną laską każda z nas chce być... więc trzeba sobie radzić...jak na razie nie narzekam , nie namawiam ale jeśli sama nie spróbujesz to się nie dowiesz czy działa...

Gość lesia254
Ja swojemu mężowi zafundowałam suplement z zielonej kawy ,a to dlatego,że waży już 112kg.wygląda jak kobieta w 9-ym miesiącu.suplement nie drogi, bo 137zl za 60 tabletek kolezanka przez m-c schudła 7-em kg.Przede wszystkim są zdrowe bo ziołowe i dla tych co nie lubią ćwiczyć dobre Bieże 2-i tydzień schudl na razie kilogram.opakowanie starcza na m-c.

dieta+trening personalny + zabiegi np. sculptor i to wszytsko tak 2 razy w tygodniu przez 2 miesiace i mozna sie szykowac na plaze, jak tak robie od miesiacaa, chodze na silownie do platinium w krk i na zabiegi do laime do tego mam pania dietetyk renate szope i jestem mega szczesliwa bo trwale chudne i mi skroa nie obwisa!

Gość irmka26
ja jestem po dwóch ciążach i walczę z nadwagą, brzuch i biodra są straszne.. szukałam tabletek i tak na próbę kupiłam minilinię w aptece - farmaceutka mi poleciła bo ziołowa więc nie zaszkodzi choć polecała też inne ja wybrałam te tabletki... po kilku dniach przeszła mi ochota na słodycze co mnie bardzo cieszy a także nie podjadam w nocy gdy wstaję robić mleko dziecku zawsze kusiłam się na słodycze.. stosuję ją od 9 dni i jestem zadowolona bo sam brak ochoty na słodycze to już połowa sukcesu w drodze do zgrabnej figury... co do wagi to narazie nie sprawdzam ale napewno wypowiem się na ten temat... a i stosuję jeszcze ćwiczenia ale większość aktywności to jazda na rowerze, mam roter.

Gość gofferek
Lesiu254: A czy możesz powiedzieć czy te tabletki na męża faktycznie działają czy jednak od rozpoczęcia kuracji, nadal jest ten kilogram? A co to za tabletki? slimgreen czy jakieś inne na zielonej kawie?

Gość nieznanadama
brałam jak dla mnie zero efektów kasa wyrzucona w błoto. stosuje linea i jestem zadowolona:)

Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu Chiński meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Term Line, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Adipex NOVOSLIM, ASYSTORSLIM i itp. TO CHIŃSKE CHEMICZNE TRUCIZNY. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

Gość Gofferek
GDYNIANKO 34, a powiedz gdzie kupujesz takie herbatki? W jakichś specjalnych sklepach z ziołami, cze w zwykłym dyskoncie bądź supermarkecie? Nigdy w Polsce nie widziałam takich herbat? Jeżeli masz jeszcze jakieś pomocne informacje z własnego doświadczenia to ja chętnie posłucham :) Pozdrawiam

Gość Ewela87
Ją stosuje i kupiłam sobie na początek 30 tabletek zobaczyć czy działa . Stosowałam przez 2 tygodnie i schudłam prawie 3kg nie Stosowałam żadnej diety tylko jadłam te tabletki powiem że byłam w szoku jak stanęłam na wadze i nawet zauważyłam mniejszy obwód w tali i bioder . Jestem jak Narazie zadowolona.:-)

Gość furmanek robi
stosowalam diete bralam te tabsy i nie schudlam ani grama, dla mnie to najzwyklejsze w swiecie PLACEBO.

Gość owsianka90
Jeśli dużo się ruszasz to najprawdopodobniej schudniesz tak czy owak :) ale ja przed swoimi treningami łykam tabletki Figura extraslim - pomagają spalać kalorię

Gość mlecznakrówka
A czy któraś z Was zna jeszcze inne produkty z linii Figura? Jestem ich bardzo ciekawa.

Gość trochę mniej :)
Hej dziewczyny ;) Odchudzam się od 15 marca, codziennie jeżdżę na rowerku stacjonarnym i ograniczam rzeczy słodkie i napoje gazowane ;] Od połowy kwietnia zaczęłam brać minilinię i nie wiem czy to za pomocą ćwiczeń i diety czy może tego i tabletek, ale schudłam 15,5 kg, tak więc mogę stwierdzić, że tabletki jako WSPOMAGACZ odchudzania działają i naprawdę je polecam. Ja w aptece zapłaciłam za nie 53zł z groszami za op. 60tabletek. Wiadomo, że same łykanie tabletek wam nic nie da i nie zgubicie zbędnych kilogramów. Trzeba w życie wprowadzić trochę ruchu, a nie leżeć przed telewizorem i wpierdzielać pizzę... Naprawdę mówię Wam, że jest warto, ale samymi tabletkami efektu nie osiągniecie ;] Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wytrwałości w osiągnieciu wymarzonej figury ;]

Gość magiemoon
Ja schudłam przy minilinii od końca marca tego roku 6 kilo, na początku przede wszystkim odechciało mi się słodkości, więc nie miałam potrzeby jeść, a co do bezpieczeństwa i chemii - to się nie zgadzam, tam jest kompleks roślinny a nie jakaś dziwna chemia. Staram się zdrowo odżywiać, więc nie zajadałabym się tabletkami na odchudzanie, gdybym ich nie sprawdziła. W każdym razie ja jestem zadowolona, bo nienawidzę siłowni, a chudnę. Zresztą jest bardzo dużo dobrych opinii w necie. Buźka

Gość magiemoon
Ja schudłam przy minilinii od końca marca tego roku 6 kilo, na początku przede wszystkim odechciało mi się słodkości, więc nie miałam potrzeby jeść, a co do bezpieczeństwa i chemii - to się nie zgadzam, tam jest kompleks roślinny a nie jakaś dziwna chemia. Staram się zdrowo odżywiać, więc nie zajadałabym się tabletkami na odchudzanie, gdybym ich nie sprawdziła. W każdym razie ja jestem zadowolona, bo nienawidzę siłowni, a chudnę. Zresztą jest bardzo dużo dobrych opinii w necie. Buźka

Gość aliga
Znam figurę forever taką herbatkę, bo moja mama to kupuje i mówi, że to pomaga utrzymać ją w formie

Gość gość
Ja też schudłam przy stosowaniu tych tabletek. Do tego dieta i ćwiczenia, wiadomo. Ale brałam inne tabletki i waga mi stanęła. Wróciłam teraz znowu do mini lini i będę czekać na efekty. Przez 1,5 miesiąca schudłam 10kg. Myślę, że spokojnie mogę je polecić.

Gość justein
"gość Ja też schudłam przy stosowaniu tych tabletek. Do tego dieta i ćwiczenia, wiadomo. Ale brałam inne tabletki i waga mi stanęła. Wróciłam teraz znowu do mini lini i będę czekać na efekty. Przez 1,5 miesiąca schudłam 10kg. Myślę, że spokojnie mogę je polecić." Można wiedzieć jaka dieta i jakie ćwiczenia? 10kg w 1,5 miesiąca to naprawde wielkie osiągnięcie!

Gość gość
lepszym rozwiązaniem moim zdaniem są tabletki slimcea. wiele o nich dobrego słyszałam ale sama nie testowałam bo dopiero rozważam zakup

Gość gość
masz KRZYWE NOGI nic ci nie pomoże !

Gość gość
testuj bo warto

Gość gość
Tabletki na odchudzanie? NIe wiecie jakie to moze być niezdrowe? Tam wrzucaja tyle trucizn że głowa mała, oglądałąm ostatnio w TV program o takich "cudach" na odchudzanie Tylko kase wydajecie, trujecie się a czy sa efekty to tez wątpię Ja popieram ruch, zdrową dietę i oczyszczenie organizmu z toksyn i zakwaszenia bo to uniemożliwia często chudnięcie Ja w 2 miesiące schudłam 4 kilo ale w naturalny sposób- piję wodę REDOX 2 saszetki dziennie/ ona odkwasza i oczyszcza organizm i tym wspomaga odchudzanie + 1,5 litra normalnej wody mineralnej, do tego zielona herbata , unikam słodyczy i tłuszczu = tylko gotowany kurczak lub indyk, warzywa, owoce, zdrowe sałatki, ale spokojnie zjadam tez pizzę czy zapiekankę , zupę z makaronem czy ziemniaki. No i nie objadam się po 20.00 I to polecam

Gość Chudziutka_od_teraz
Dziewczyno jak wierzysz telewizji to Twoja sprawa, jeżeli nie brałaś tabletek konkretnej firmy to nie uogólniaj bo gadasz w ten sposób głupoty. Ja biore tabletki slimcea gdzie zawartośc i skład jest opisany i jestem bardzo z nich zadowolona, nie mają żadnych efektów ubocznych, a kończąca mi się własnie kuracja pozwoliła schudnąć aż 11 kg( oczywiście połączyłam ja z drobnymi treingam- jedyne z czym mogę się z Tobą zgodzić to ruch) Możecie mi wierzyć lub nie ale te tabletki są naprawdę dobre!

Gość gość
ja też spróbuje bo same dobre opinie o tym preparacie słyszałam :)

Gość Iwonuś
jak mogą być negatywne, skoro slimcea działa, temu suplementowi naprawdę można zaufać ;)

Gość gość
Zdecydowanie tak jak powyżej ja wspomagałam Slimcea swoją dietę przez 2.5 miesiąca schudłam 8 kg dla mnie to rekord.