Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie swiezy chleb z maslem

Moja koleżanka mi powiedziała, że z moim podejściem zostane stara panna

Polecane posty

Nie uznaje sexu bez związku, a i w zwiazku nie wskakuje do łozka od razu, tylko musze troche odczekać, jakos nie mogłabym uprawiac sex z kimś z kim nie czuje się związana emocjonalnie... przygodny sex jest mi całkiem obcy z kolei moja koleżanka należy do gatunku tych wyzwolonych i miała już sex frienda, oprócz tego sypia z nowopoznanymi facetami na imprezach. Ostatnio kiedy opowiadala mi o swojej kolejnej przygodzie, to spytalam jej jak moze tak robic? I powiedzialam ze ja bym tak nie mogla. Ona na to odparła, ze z takim podejsciem do sexu i facetów zostanę starą panną. Obie mamy po 23 lata

ale ja nie jestem dziewica. Nigdzie przeciez tego nie napisalam? Po prostu nie uprawiam przygodnego sexu

Gość abcdefghkobieta
prędzej ona zostanie starą panną bo takie to faceci traktują jak darmową dziwwkę a nie partnerkę. ty masz jak najbardziej zdrowe podejscie (też takie miałam i nie jestem starą panną ;) )

Gość mam fajną córkę
I znów pojawia się presja. Co to znaczy bycie starą panną? Co to w ogóle za określenie z ubiegłego stulecia? Każdy ma prawo życ jak chce. Po co zmuszać się do czegoś co wolą widzieć w nas inni? Bądź sobą, miej szacunek do siebie. Brawo. Twoja koleżanka to prymityw.

Gość Khadi
tak napewno puszczalstwo, dawanie dupy na lewo i prawo pomaga znalesc partnera na cale zycie, gratuluje twojej kolezance podejscia do zycia. A ty dalej zyj wedlug swoich zasad bo masz bardzo zdrowe podejscie do zwiazku. powodzenia ps jestes jeszcze bardzo mloda i napewno znajdziesz jeszcze odpowiedniego faceta.

Gość huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhhu
Dziewczyno ciesz sie, jestes dzis chyba ewenementem :) Masz moj szacunek :)

Gość prrrrrrrrrrrrr
Dziewczyno ciesz sie, jestes dzis chyba ewenementem Masz moj szacunek x x x hehe uwazasz ze komus tutaj zalezy na twoim szacunku?? :D