Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się właśnie

Jaką pracę mogę wykonywać ? Pomózcie:)

Polecane posty

Podpowiedzcie mi proszę jaką pracę może wykonywać osoba, która nie chce za bardzo w pracy mieć kontakt z petentami? Lubie mieć swoją robotę, wykonywać ją sobie w ciszy i spokoju, przy komputerze, mam już dosyć ludzi i kontaktów z wrednymi i męczącymi ludźmi, jaką więc pracę mogłabym wykonywać? Szukam po prostu "Pracownik Biurowy", ale może to za mało i mogłabym rozejrzeć się z jakiejś dziedzinie konkretnej, tylko nie wiem jakiej. Tym bardziej, że w biurze to może siedzieć i osoba po liceum bez matury, a ja jestem po studiach, mam kilka lat świadczenia i stoję teraz przed wyborem czegoś co napradę polubię. Może wy macie jakieś pomysły???

Gość dfvadfdfgsfd
a z czego masz te studia?

studiowałam na Akademii Ekonomicznej, na kierunku Zarządzanie, a specjalność Wspomaganie Decyzji Menedżerskich, w zasadzie to nie wiadomo co po tym robić, każdy ze znajomych robi co innego, nieraz bardzo skrajne rzeczy, a ja siedzę, przeglądam ogłoszenia i nie wiem co ze sobą zrobić:(

Gość tyiaa
ja mam tak smao-dla mnie to ideał praca w domu , na kompie-smiec mi sie chce gdy czytam -anna była informatykiem analitykiem ksiegowa, pracowała za biurkiem, z cyframi , komputerem ale ciagneło ja do ludzi i zmieniła zawód-hahhaha-jak w ogole moz e kogos ciagnąc zawodowo do ludzi -brrr

tyiaa a jeśli można spytać to czym się zajmujesz zawodowo? ja nie mam po prostu na siebie pomysłu:(

Gość mogłabyś zostac
ksiegową- w zasadzie byłabys tylko ty i papieyr:)

mogłabyś zostac - no widzisz , że ja na to wcześniej nie wpadłam:( ale teraz jak już jestem po studiach, mam 30 na akrku to raczej odpada:( ale dzieki za pomysł;)

Gość myśleć jak chomik
pluszową maskotką ?

bardzo śmieszne;) może jakieś normalniejsze propozycje?:P