Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojej ciuc aj

Podnieca mnię obrączka u facetów, lecę tylko na żonatych

Polecane posty

Gość ojej ciuc aj

wolni jakos mnie nie pociągają

Gość nceownvjce
kolejna kurefka

Gość Wiesz nie wiem
Wiesz nie wiem, czy zechcę z Tobą być...

Gość Kweiker
Pełno jest takich kuref dlatego nie noszę obrączki.

Gość a później piszą, że zdrady to
mężczyźni z premedytacją szukają a prawda jest taka, że nie tylko zdradzona żona jest tutaj ofiarą ale i mąż, bo jest tu swoiste polowanie na niego.

Gość sxasx
wiem wie jak to dziala, bo mojego meza tez napastuja takie...jak tylko slysza od niego ze jest zonaty to jeszcze bardziej sie lepia, ale on skutecznie miazdzy jedna za druga...brzydza go takie panny.

Gość nie ten dział...l
haha autorka myślała, że zaraz rzucą się tu mężatki chroniące swoich mężów :D Mój mąż też się brzydzi takich i razem się z nich nabijamy, bo zwyczajnie robią z siebie pośmiewisko. Na taką idiotkę poleci tylko nic nie warty człowiek, więc niech leci śmiało. Good bye!

Gość wiem kolejne naciaganie
to jest sprawka demonów one rozpalaja podniecenie do zonatych mezczyz bo człowiek powinien kocha wszystkich ludzi jak jezus

Gość Ja też lece na żonatych
lubię jak zdradza żonę ze mną wtedy jestem kimś lepszym niż ona. Jak facet jest sam to znaczy, że jest felerny a jak żonaty to się sprawdził jako partner i kandydat na ojca. Ostatnio sypiam z jednym i obiecał, że zostawi żonę i dzieci :) Chciałabym by był ojcem moich dzieci. :P

Gość czy ja wiem....:/
nie ten dzial bardzo dobrze napisane:)

haha gdyby mnie maz zdradzil to jednak by sie okazal felerny i niewypal i sama byc oddala go tej drugiej, ona nie musiala by sie w ogole starac a on by nawet nie zdarzyl powiedziec ze odchodzi

Gość 32242
424erd

Gość Lepszy jest facet, który
zdradza niż taki, który nie był w związku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zupa brokułowa
Lubię jak mężczyzna nosi obrączkę, mam do niego zaufanie. Wiem, że mnie nie będzie napastował seksualnie i bezpiecznie się przy nim czuję. Jeśli już nosi obrączkę to znaczy, że nie jest już taki do niczego i że umie wejść na kompromis z żoną. Lubię obrączkę na ręku mężczyzny. Podoba mi się to zderzenie męskiej, silnej dłoni z taką biżuterią delikatną, jaką jest obrączka.

w sumei ciekawe to co piszecie:) moze macie racje ze taki facet jest dla Was lepszy (ja bym nie chciala faceta ktory zdradzal) ale jednak nie powinnyscie podrywac zonatych facetow. Mojego meza tez kiedys w pracy podrywala jedna dziewczyna i maz poprostu odszedl z tej pracy:) zdarzyl tam chyba byc tylko tydzien na okres probny i zrezygnowal hehe.

ale jednak nie powinnyscie podrywac zonatych facetow." x zonaty facet nie powinien w ogóle zadawac sie z taką co takowych podrywa

Gość nieosiagalna11
nie wiem jak ty tak możesz robić odbierać komuś męża i zarazem ojca... jestem ciekawa czy by tobie było dobrze jak tobie by ktoś odebrał męża i ojca dzieciom...

niektóre kobiety w dzisiejszych czasach to po prostu nie obchodzi samolubne i egoistyczne pobudki niektórych pań są po prostu na porządku dziennym ... Tylko który facet takie kobiety potraktuje serio? Chyba taki który dorównuje takowej "pani" identycznym podejsciem do życia