Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masztolowa trinnity

Facet mnie nie traktuje jak kobiete podczas sexu...

Polecane posty

Gość Masztolowa trinnity

W normalnym życiu jest cudowny. Ale jeżeli chodzi o łóżko :(:(:(:( Wkłada mi na sile, wpycha penisa w usta i jara się kiedy zwymiotuje. Analnie kochamy się bez nawilzenia,dnia co wielokrotnie powodowalo i, miałam łzy w oczach i płakałam z bólu. Klapsy są na porzadku porządku. Do tego podduszanie, ciągnięcie za sutki i branie mnie na sile. W domu anioł ale w łóżku :(

Gość Pani Eulaliaa
takiego sobie wybralas, wiec nie jęcz:p

Gość kiskakiikk
a powiedzialas mu że tak nie lubisz?? Musisz kategorycznie powiedziec nie, inaczej bedzie coraz gorzej

Właśnie powinnaś Powiedzieć mu że katygorycznie sobie tego nie życzysz. Albo to zrozumie i dostosuje się do tego albo się daj sobie z nim spokój.

Gość czarna polka
w łuzku jesteś dla niego zwykla dziwka która moze ponizac jak tylko mu sie podoba tylko że ma cie za darmo. ból łzy w oczach co to za sex???? to raczej gwalt i to z obiawami brutalności!!!! to twój facet ?????naprawdę?????

Gość dzorzdżina
a ty na to pozwalasz i pokornie znosisz , spełniając żądania swojego pana i Władcy, ewentualne watpliwości pytasz na forum żeby czasem Pana nie zdenerwować a wszystko to za miche jedzenia i ciepły kąt

Właśnie czarna polka ma rację. Przyjemność może dla niego ale nie dla ciebie. W dobrym seksie liczy się czułość namiętność oraz zadowolenie obojga kochanków. A nie brutalność.

Kolejny Erotoman!! To może sam sobie wsadź w tyłek styl od łopaty i zobacz czy ci się spodoba. Nie masz zero szacunku dla kobiet i dla mnie jesteś zerem.

Gość whiinnnie
Nie rozmawiacie otwarcie o swoich pragnieniach, potrzebach dlaczego nie interweniowałaś w trakcie tylko znosiłaś to w bólu ? Może on nie zdaje sobie sprawy, że dla Ciebie to jest bolesne ? Dalej nic nie piszę, bo mnie takie traktowanie podnieca :P Lubię rbić coś POZORNIE wbrew mojej woli, być do tego zmuszana siłą.

Gość Masztolowa trinnity
on mówi, że to tylko taka zabawa, że to się chyba nazywa bdsm i że mam to pokornie znosić i czerpać z tego radość:( nie podoba mi się ta koncepcja

Moim zdaniem to w pewnym sensie gwałt na tobie i zatracanie się w złe otoczenie. Jesteś w małżeństwie dobrze rozumiem?????? Twój mąż powinien okazywać miłość w łóżku. Nie wiem jak może brać cię taki sposób jak opisujesz. Dla mnie to gwałt a nie miłość.

Gość zawiedziony1410
słabe prowo

Gość yyyKafeKrytykant
kotka a gdzie ty wyczytalas, ze to jej maz? :D

Gość Masztolowa trinnity
ale ja go kocham i on kocha mnie! tylko ten seks.. boli i mi się nie podoba:( on mówi, ze czasem gwałt to też miłość, że to przecież co innego niż gdyby mnie jakiś zbok z ulicy zgwałcił, w sumie ja też widzę różnicę:(

Gość Masztolowa trinnity
nie mąż, mój partner.