Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani azjatycka

Moj chlopak zostal wyrzucony z UK

Polecane posty

Gość pani azjatycka

Jest Pakistanczykiem, pojechalam za nim, co zrobic zeby znowu wrocic, jak moze dostac wize, poradzcie.

Gość hgygytfytfggghhyyy
przecież do UK nie ma wiz, tłumoku

Gość pani azjatycka
dodam ze pracowal ciezko, na zmywaku, nie obijal sie. Ale wiza mu sie skonczyla, co za pech, a tak mu sie ta praca spodobala, przedluzyl sobie pobyt na nasze nazyczenstwo, ale i tak wywalili go, ja za nim wyjechalam do Pakistanu, innego nie znajde a on ma pretensje ze mu nie przedlurzylam wizy.

Gość pani azjatycka
ja pytam o wize dla narzyczonego Pakistanczyka.

Gość pani azjatycka
nikt nie pomoze ? moj chlopak jest cudowny, mysle ze kazda z was by sie w nim zakochala, a jak ten zmywak kochal ... :( Dajcie rady, bo on nienawidzi swojego panstwa a ja nienawidze Polski, ratuje nas tylko UE

Gość pani azjatycka
Zaraz prad wylacza, wiec odezwe duzo pozniej jako Azjatycka Pani, nie mialam czasu na logowanie, tu u nas w Pakistanie pare razy wylaczaja, ale dajemy rade, akumulator na nozny przerzucam, chociaz swiatlo ma moje kochanie, czasami lubi poczytac Koran.

Hahaha :D Bardzo współczuję twojemu chłopakowi i tobie, że musicie mieszkać w tak strasznych warunkach - i to w dodatku bez prądu. Potrzebujesz adwokata? Pieniędzy? Pisz śmiało. Chętnie pomogę Polakom w potrzebie ;)

Gość pani azjatycka
ja was bardzo przepraszam, mam schizofrenie, ta u gory to ja, mam atak schizofreniczny. Zaraz sie odezwe znowu pod czarnym nickiem.

Skoro pragniesz naśladować mnie, to chociaż zacznij pisać na poziomie. Bez błędów ortograficznych, logicznie etc. Bo na razie do Sodoma i Gomora złociutka ;) Widać, że ten twój chłopak ze zmywaka dobrał sobie dziewuszkę w sam raz ;) No cóż, skoro nie chcesz pomocy finansowej, to życzę powodzenia w Pakistanie ;) ;)

Gość pani azjatycka
znowu mam atak, nie potrafie tego utrzymac pod kontrola, przepraszam. Ta u gory to ja, ale wstydze sie za nia ... Znowu mnie bierze silniejszy atak zaraz odezwe sie na czarno, wybaczcie :(

Gość pani azjatycka
no ale co ta wiza do Anglii, jak ja uzyskac dla habibi z Pakistanu do UK ? pisze na szybko zanim znowu sie nie zaloguje na czarno pod Azjatycka. Juz idzie ...:(

Gość kajkoo6915
Jak to czytam to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac :D od kiedy do Uk sa wizy :D?

Gość eme-deme
Boze ludzie skad wy czerpiecie taka energie na TAKIE pomysly? Heheh szczerze, to chyba zazdroszcze wyobrazni, ale temat 7/10 :P

Gość pani azjatycka
kajkoo6915 moj narzyczony jest Paki, o allachu, czytaj uwaznie, pisze na szybko prawde, bo zaraz sie zblizy atak schizofreniczny

Gość kajkoo6915
Zarejestruj sie w uk znajdz legalna prace wezcie slub i na szybko trzepnijcie sb dziecko i problem z glowy

Gość pani azjatycka
dzieci juz natrzepalismy ale w Pakistanie, myslisz ze to pomoze ?

Toz to dramat co ty dziewczyno opisujesz , dramat i piekna milosc jak ta z Verony. Dzieci natrzepaliscie w pakistanie to juz wam nic nie pomoze :(

Gość sikam
po nogach :) :) :) :D

Gość oiuyrtewaqzxscbnm,l
to jednak kogos stad wyrzucaja!!!! Chwala Ci UK!!!!!

Gość kminekkominek
padlam :D

Gość gość
Co tam musze sie pochwalic. Mam prawdziwego Anglika z angielskim paszportem. Zazdrosc was zjada ? Moj Mohamed jest cudowny. Mieszkamy w naszej councilowskiej willi i poswiecamy czas na to co lubimy. Czyli dzieci i ciderek. Nasza milosc jest wielka. Kazda Polka patrzy na mnie z zazdroscia ze mam tak wspanialego narzeczonego. A polaczki pluja jadem ze nie maja tak jak mój ukochany wspanialego bmw 3.0 silnik 2001 zazdrosc was bierze biedaki. Ze ja w wieku 20 lat tyle osiagnelam. Bo jestem zdolna wspaniala i mondra. Znam tez jezyki angielski pakistanski i francuski chyba najlepiej. Obecnie nie pracuje bo dla ludzi z moim wyksztalceniem nie ma pracy w tym kraju. Za to mój miły mnie utrzymuje i zabawia w nocy. Bo poznal sie na mojej niezywklosci i inteligenci. Bedziemy razem do konca zycia obiecal mi to juz. Nie to co głupie polaczki co tu pracuja. Niech widza jak sie bawi szlachta.

Gość gość
I bardzo dobrze :D