Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoooogieS

Czy działać dalej z Byłym?

Polecane posty

Gość BoooogieS

Kocham swojego byłego chłopaka. Jakiś czas temu zaproponował mi spotkanie jednak zaczął od słów "wiem, że między nami jest wszystko jasne" po czym zaczął mi mówić, że jest sam i chce się spotkać. Niestety ja jako typowa kobieta źle to odebrałam, w ogóle nie przyszło mi na myśl, że on może coś czuć..Zmyliło mnie to, że napisał, że między nami wszystko jasne..i napisałam mu, że to już przeszłość i nie musi mi się tłumaczyć i urwałam temat. Pare razy jeszcze się odzywał i mówił, że nikogo nie ma.. Zapytałam po co ciągle mi to mówi. Ale nie odpowiedział. Czy zaproponować spotkanie i wyznać co czuję czy dać sobie spokój skoro nie odpowiedział?

Gość wódko, wódeczko, spirytusie,
Następna która doszukuje się podtekstów. Facet powiedział ci że chce sie z tobą spotkać. Ale ty nie rozumiesz dlaczego się chce spotkać. Spotkaj się to się dowiesz.

Gość Słońce112
Nie widzisz, że ona chce się spotkać tylko jako, że jej nie odpowiedział nie wie czy mu to proponować bo nie wie czy się zgodzi czy to oleje? Ludzie czytajcie dokładnie.

Gość BoooogieS
A nie, bo ja jego zostawiłam.

Gość BoooogieS
Ponieważ zaczęliśmy się dużo kłócić.

Gość Wiesia Waligora
Przeciez to oczywiste ze chce poruchac. Poki co bedziesz Ty, a jak znajdzie nowa cipke, to cie zostawi. Bedziesz tzw " przejsciowka" Ale te baby glupie!