Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KrPl

Czy ten test jest pozytywny? Proszę o pomoc!

Polecane posty

Witam. Od dość krótkiego czasu staram się o dziecko. (pierwszy miesiąc)- bardzo się niecierpliwie. Obecnie jest 4 dni po terminie miesiączki. Mam wszystkie objawy które zwiastują miesiączkę (choć mogą oznaczać również ciąże). Piersi bolą mnie znacznie bardziej niż zazwyczaj przed okresem.. Do tego bolą już od tygodnia (jak nie dłuzej). Zrobiłam kilka testów jednak obawiam się że zrobiłam je za wcześnie. Na dwóch dopatrzyłam się dosłownie leciutkiego cienia drugiej kreski. Dziś powtórzyłam test i kreska jest wyraźniejsza choć wciąż blada. Na zdjęciach znacznie bledsza niż w rzeczywistości. Załączam zdjęcia i proszę o opinie czy jest szansa, że za kilka miesięcy będę się cieszyć maleńkim skarbem. http://imageshack.us/photo/my-images/90/p1520530.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/401/p1520526001.jpg/

Gość streskop1
moim zdaniem tak

Gość dedededede
myślę, że tak, ja też tam widzę kreski, już nawet blada kreska może oznaczać ciążę też się staram i miałam takie testy, że pokazywały taka bladą kreskę i ciąży nie było, ale chyba byłam wyjątkiem, powtórz test za parę dni, lub zrób badanie z krwi trzymam kciuki :)

czyli raczej skłaniacie się że jestem? :D tak bardzo boję się rozczarowania ::

Gość streskop1
skłaniam sie, że jesteś :)

Gość aneczkal....
Test pozytywny :) gratulacje :)

ja na Twoim miejscu zrobilabym jutro bete, a na tym drugim tescie wydaje mi sie kreska nawet wyraxna, na pierwszym to tak nie bardzo

obecnie mieszkam w Anglii (niedługo przeprowadzka). Nie wiem czy z dnia na dzień mogę tutaj zrobić bete. Zadzwonię i się dopytam.:)

Gość streskop1
słuchajcie, podczepie się, skoro dwa dni temu wyszedł mi test pozytywny, 16.04 mam dopiero wizyte u ginekologa, to w międzyczasie zrobić jeszcze bete ?

Gość abcdefghkobieta
jak dla mnie pozytywny :)

tak , po paru dniach druga kreska będzie wyrażniejsza , poprostu to bardzo" młoda "ciąża

Jeżeli okaże się że miesiączka jednak przyszła z opóźnieniem to chyba się pokroję. :( Będzie koszmarne rozczarowanie

Gość uuzzzzzz
przy drugim dziecku za szybko test zrobiłam i podobnie wyglądała druga kreska. Po 3 dniach już wyraźniejsza była

Gość s sdcscac
pewnie ze test pozytywny, druga kreska jest blada bo ciaza wczesna.

Na tym drugim zdjeciu bez watpienia jest druga blada kreseczka . Powtorz test za kilka dni :)

Gość bvfxd
Gratuluje urodzisz corcie i wspomnisz moje slowa. Pozdrawiam

tez mialam ledwo widoczna druga kreske . po kilku dniach powtorzylam test i juz druga krecha byla mocno wyrazna , a dzis mam synak :) powodzenia

bvfxd Liczę na córeczkę! Jednak z synka cieszylabym sie rownie mocno. - grunt żeby dzieciątko było zdrowe :) mam ochote jutro powtórzyć test choć wiem, że raczej większej różnicy to nie zrobi.

Gość też bym chciała dwie kreski
:/

Gość jaga29
Mam troje dzieci,wiec jak dla mnie to jesteś w ciąży prawie na 100%!

Powtórzyłam test (choć minął jeden dzień) i wyszlo to samo, albo nawet wyraźniejsze :) widzę kręskę z odległości pół metra, więc chyba mogę się nastawić na dzidzie :) dziękuję za odpowiedzi :)

Gość jaga29
POWODZENIA