Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowe ciastko

jakie krzesełko do karmienia kupić?co polecacie?

Polecane posty

Gość truskawkowe ciastko

szukam krzesełka do karmienia. Jakie polecacie? Dla pierwszej córeczki miałam peg perego i było oka. Teraz przeglądam i sama nie wiem? może fisher price?

Gość Wkurza mnie moj brzuch
Nie znam sie, szczerze mowiac, poniewaz swoje dziecko na poczatku karmilam w lezaczku (rozkladal sie na krzeselko male) a potem normalnie sadzalam dziecko przy lawie na fotelu.

Gość Ja też mam czworo i się tego
Drewniane rosnące. Wydasz więcej, ale nie wyrzucisz po roku, tylko po 10+ latach.

Gość truskawkowe ciastko
te drewniane fajne, tylko nie mają regulacji oparcia i są dostawiane do stołu a ja chcę z tacką. Moje dziecko jest za małe na takie drewniane

Niektóre mają tacki, które się dokupuje osobno, albo które są już w zestawie i później się je odkręca. W krzesełku regulacja oparcia jest zbędna, bo ono służy tylko do siedzenia w czasie posiłków (i później w czasie nauki lub prac plastycznych), a nie do leżenia. Do leżenia wystarcza leżaczek lub fotelik samochodowy.

Ale z doświadczenia powiem ci, że zdecydowanie lepiej jest dawać dziecku posiłki przy stole i jeść razem z nim w tym samym czasie. Dziecko się wtedy ogromnie dużo uczy od "współbiesiadników" :) i jest o wiele bardziej chętne do próbowania nowych rzeczy obserwując ich, niż jedząc kątem osobno. Jeśli cała rodzina od samego początku siada z (samodzielnie siedzącym) niemowlęciem do stołu, to nie ma opcji żeby wychować niejadka. :)