Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniedomam

Jakie zabawki polecacie dla 2latka???

Polecane posty

Gość pytaniedomam

Prosze o pomoc jak w temacie

Gość zommmmmmmmmmmmbi
drewniane klocki ,lego duplo,puzzle...

Gość Haluska niska
U mnie Lego sie sprawdziło, rewelacja. Nawet z synkiem sie bawie. Już mamy prawie wszystkie wersje.

Gość kleopatra,,,.,.
Zjezdzalnia, rowerek biegowy,lego duplo, wszelkie samochody a najlepiej napedzane tory z kolejka, no i oczywiscie puzle

Gość jolka,mariolka
synuś ma 22 miesiące i sprawdzają sie wszelkiego rodzaju samochody i samoloty, klocki z wadera ale też mówi żeby zbudować samolot, auto, i pociąg no i kredki uwielbia rysować a raczej zabazgrać to co mu się narysuje

ariadna83 - ale przecież Duplo to właśnie Lego - to jest wersja lego dla najmłodszych. Mój dwulatej uwielbia się bawić kolejką na drewnianych torach. Sam sobie składa te tory, zczepia wagoniki (trzymają się siebei na magnesy) i jeździ. Klocki u nas akurat średnio się sprawdziły. Synek luibi naklejki - kupuję mu czasem take ksiazeczki dla 2 - 3 latków z naklejkami (3 - 7 zł/szt.) - naklejki się nakleja na różnych stronach jako brakujące elementy obrazka. Uwielbia to.

Gość potrzebuje porady od mam
kolorowanki na mokro, pędzelek sie macza w wodzie i maluje po malowankach które kolorki pokazują:) super sprawa, mój chrześniak uwielbia. ma też rowerek biegowy i koparke co mozna wsiąc i jezdzic.