Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Betti_peti

Stoliczek edukacyjny Smily

Polecane posty

Gość pani doktorynkaa
tandeta,tez go kupila.Jest maly i po mesiacu sue rozwalil,tzn nogi nie były już stabilne bo mala się na nim wieszala.Bez porównania ze stoliczkiem firmy smoby czy fisher price.

Gość Ja mam stoliczek edukacyjny
Fisher Price a ten wygląda jak jego kiepska podróba. Oto link do FP http://www.ceneo.pl/2231784

Gość No ale czy ten smile prócz
tego badziewia na nim ma jeszcze funkcje języka obcego, nauczyciela alfabetu, liczb , kolorów ipt? Bo ja zastanawiam się nad kupnem fp ale kuzynka mi pokazywała ile ma funkcji (głosowa nazwa kolorów, piosenki, nazwywanie liter, liczb, czytanie bajeczki) w dwóch językach a oprócz tego trzy stopnie edukacyjne dla najmłodszych niemowląt aż do trzeciego roku życia. Gdyby ten stolik miał to wszystko to może bym się pokusiła ale z drugiej strony byłby wtedy droższy bo ten jest tani stosunkowo.

Gość thx za recenzję
:)

Gość jdhsjdhjsd
Ja mam ten smile i jego w żadnym wypadku nie można porównywać do stolika fisher price bo to nie ta półka. Stolik ten oferuje tyle ile widać na blacie, żadnych programów do nauki więc to bardziej dla roczniaka a nawet młodszych niemowląt ale nie strszego dziecka. Według mnie to była strata pieniędzy bo stolik nie rośnie z dzieckiem edukacyjnie, ma mało wytrzymałe nogi i ogólnie co tańsze to....no. Ja nie miałam wtedy pieniędzy na FP ale dziecko znajomej ma i jak moja wpada do kolegi do pokoju to nie może rąk oderwać tak bardzo ją zajmują te wszystkie funkcje :). Myślę że stolik smile jest ok ale naprawdę dla roczniaka a nawet młodszego dziecka które uczy się chwytać, przekręcać itp.

Gość kleopatra,,,.,
No ale czy ten smile ma... Bez przesady, i co myslisz ze dziecko ze stoliczka bedzie sie angielskiego uczyc? Fajny jest ten stolik, ale nie koniecznie na roczek, mysle ze mlodsze dziecko bedzie mic z niego radoche.Syn siostry ma z fp ima prawie rok i juz mu sie znudzil.

A ja kupiłam ten stolik dla mojego dziecka i powiem wam, że jest naprawdę niezły. Wszystko co powinien mieć w swojej cenie ma i tyle. Jest stabilny, przyciąga wzrok malucha i co najważniejsze ma wiele funkcji, które pomagają rozwijać umiejętności dziecka. Oczywiście jak ktoś chce niech kupuje stolik Fiher Price, ale bez przesady nie trzeba od razu jeździć mercedesem:) Dodatkową zaletą Smily jest jego cena. Jak ktoś chce wydawać prawie dwa razy więcej to już jego sprawa.

Zgadzam się z poprzedniczką. Moja córeczka tez ma ten stolik dostała na roczek i jesteśmy obie bardzo zadowolone. Fajnie się nim bawi i przy okazji zdobywa nowe umiejętności. Nie wiem kto uczy dziecko angielsko już od 1 roku życia i dlatego wybiera stolik Fisher Price'a. Niech dzieci mają tez swoje dzieciństwo, przecież to nie jest wyścig szczurów. A na koniec jeszcze ceny - stolik Smily 145 zł, stolik Fisher Price 270 zł. Jeżeli kogoś stać na taką droga zabawkę, która i tak po jakimś czasie będzie bezużyteczna, bo dziecko z niej wyrośnie, to jego sprawa.