Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WreszcieWiemJakaJestPrawda

Moje badania wykazały ze stuprocentową pewnością, że jak jesteś przystojny to...

Polecane posty

wystarczy gapić się tępo w jeden punkt, a i tak każda laska w otoczeniu jest Twoja. Kobiety kompletnie, ale to kompletnie mają w d charakter. Zastanówcie się nad tym. Mnie nie przekonujcie, bo ja zdania i tak nie zmienię.

Gość Emilka232323
Może jestem dziwna ,ale bywało tak ,ze tych przystojnych odzucałam dla zupełnie przecietnych ...dla mnie facet musi byc inteligentny , zaradny , mieć fajny charakter

eh i już się zaczynają te bzdury o Yeti i UFO.

Gość jdsahskjd
Nie prawda!!! Fobia społeczna obniża drastycznie poziom społeczny przystojnego mężczyzny i powoduję że kobieta rezygnuje z podrywu przystojnego faceta który jest towarzyskim zerem:(

Gość grrrrrrrrrryyy
a ja nie lubię przystojnych facetów, wole takich przęciętnych

Gość mentaI cut
masz całkowitą rację waćpan. dzisiaj w autobusie non stop gapiłam się na odbicie w szybie jakiegoś przystojniaka który patrzył przez okno

Gość jdsahskjd
Ja tak mam dziewczyny lubią ze mną gadać, pożartować na neutralne tematy zagadują ale nic więcej!! bo widzą że ludzie mnie nie szanują na uczelni bo mam FS! Gdy wokół mnie jest więcej niż 1 osoba jestem całkowicie innym człowiekiem niż gdy rozmawiam "na luzaka" z z kimś "face to face"