Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roSmófki

zauważcie pewną rzecz, jaka zapanowała w mediach od kilku dni

Polecane posty

namawiam do myślenia , jak wiadomo wszystkim kryzysowa sytuacja na granicy KRLD i Koreii Północnej pogłębia się ale powstała moim zdaniem sytuacja patowa, oczekiwanie co się wydarzy 15 kwietnia w 101 rocznicę urodzin pierwszego z klanu Kim , Jankesi widzą na mapach satelitarnych każdy ruch na szachownicy KRLD każde posunięcie 'pionka' na szachownicy ale gdzie jest teraz Wielki Wódz Koreii wybrany Kim Jong-Un , tego prawdopodobnie nie wie NIKT albo Jankesi wiedzą i nie chcą powiedzieć Światu, gdzie zniknął Wódz KRLD . zobaczcie - jeszcze kilka dni temu w każdych wiadomościach podawano, że Kim Dzong-Un to albo tamto a teraz już tylko media podają , że 'Władze w Phenianie zbliżają się do "niebezpiecznej granicy", prawie codziennie grożąc atakiem nuklearnym na Stany Zjednoczone i Koreę Południową - oświadczył minister obrony USA Chuck Hagel. ' http://wiadomosci.onet.pl/swiat/minister-obrony-usa-phenian-zbliza-sie-do-niebezpi,1,5464714,wiadomosc.html Nigdzie w żadnych informacjach nie ma słowa na temat Kim Dzon-Una albo Kim Jong-Un , w mediach podają, że Władze Koreii KRLD mają przygotowane wyrzutnie do ataku. CO CHCĘ POWIEDZIEĆ patrząc na te wiadomości ! Moim zdaniem Kim Jong-Un nie żyje, został zamordowany przez starych generałów popierających reżim i twardą rękę rządzenia. Mam DOWÓD na poparcie moich słów i jeżeli Kim Jong-Un nie wystąpi publicznie 15 kwietnia z okazji 101 rocznicy urodzin Dziadka to będzie pewne, że nie żyje albo został aresztowany . 'Zamach W dniu 14 marca 2013 r., według źródeł wywiadowczych z Korei Południowej wynika , że Kim Jong-Un był celem zamachu. Próba została wykonana przez "niezadowolonych ludzi wewnątrz Północy . Według anonimowego źródła wywiadu , że próba została dokonana w centrum Phenianu i spowodowało ostrą strzelaninę w Centrum Stolicy. Degradacja była spowodowana wewnętrzną walką o władzę pomiędzy frakcjami rządu i starymi generałami . Prawdopodobnie ZAMACH był udany i albo Kim Jong-Un nie żyje albo jest przetrzymywany w areszcie i obecną sytuację w KRLD podkręcają starzy generałowie, czyli stara kadra oficerska , która pragnie rozliczenia pomiędzy północą i południem, Rząd Szwajcarii w dniu wczorajszym przesłał NOTE dyplomatyczną do MSZ KRLD aby zaproponować spotkanie dyplomatyczne w Zurich w miejscu neutralnym ale do chwili obecnej odpowiedzi z KRLD brak. Prawdopodobnie Kim Jong-Un nie żyje a koreański naród jest okłamywany.'

ta wojenka też mi śmierdzi ale innym gównem mi się wydaje że amerykańce sami rozbuchają wojnę czyli chodzi mi oto że teraz manipulują ludźmi tak samo jak chodziło o Irak podają w mediach że niby Korea chce zaatakować aby dostać przyzwolenie społeczne a prawda zupełnie jest inna takie jest moje zdanie

jeżeli faktycznie Kim Jong-Un nie żyje albo został aresztowany to kto teraz rządzi w KRLD ? Oodpowiedź jest prosta, rządzi stara kadra, czyli grupa generałów, których marzeniem jest rozliczenie Północy z Południem , Zamykanie Centrum przemysłowego w starej Stolicy KRLD , na taki pomysł aby zamordować kurę znoszącą złote jajka mógł wpaść tylko idiota albo stary generał , który ma zawiść do Koreii Północnej, teraz Kim Jong-Un nie ma nic do powiedzenia , jego nie ma , teraz KRLD rządzi jakiś stary desperat albo kilku dziadów , chyba liczyli , że coś wyrwą dla siebie , jakieś dobra ale Świat się wkurzył , to jest moment końca komunizmu w KRLD i Jankesi o tym wiedzą , albo teraz lub nigdy , myślę, że przed 15 kwietnia będzie wszystko jasne , ważne aby to było bezkrwawo !