Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona123456123

Jaka spacerówka do 20-25kg

Polecane posty

Gość ona123456123

Jaka polecacie spacerówkę dla dziecka do 20-25kg? wszystkie co ogladam maja udźwig do 15kg niby... Córka ma juz 11kg przy wieku 13 miesiące... Szukam i szukam tej spacerówki. Nie chce kawalka metalu i materialu typowo takiej zwyklej laski. Interesuja mnie takie w przedziale do 300zl.

Gość kiki i koko
moja córka ma 5,5 roku i waży 18kg,do ilu lat chcesz wozić dziecko?

Gość onabezogona29
Bo chyba nie ma spacerówek dla kloców 20kg, może weź dzwig kup...

Gość ona123456123
Chcę wozić dziecko tak maksymalnie do 3 lat ale nigdy nie wiem ile dziecko będzie wazyc....

Gość kiszka ziemniaczana
właśnie może niech pobiega,to trochę kg zrzuci,bo troche dużo waży jak na ten wiek, znam matkę,która dziecko tylko woziła,nie pozwalała z wózka wyleźć,bo niebezpiecznie,może przeciez się przewrócić a teraz mała ma 6 lat a biega jak kaleka tzn.nie umie biegać , ciągle sie przeraca, taka gapa

Gość onabezogona29
do 3 lat we wózku? o matko, rzeczywiście kaleka rośnie

Gość mamalolafino
jak możecie być tak niesprawiedliwi?! mam 17 mies chłopca waży 16 kg. nie jest gruby. biega ciągle i chodzi na spacery .ale potrzebują wózka choćby na zakupy czy dalsze trasy .a obecny wózek dobrej firmy ,drogi ... pękł, szczęscie że byłam blisko domu ,oczywiscie był do 15 kg. pomoglibyście lepiej znaleźć wózek dla przyszłego medalisty np. w podnoszeniu ciężarów .Pudzian raczej też nie był małym chłpcem więc nie dogryzajcie.:)