Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnxjjjss

Czy jest tu ktos kto byl lub jest uzalezniony od dopalaczy?

Polecane posty

Gość nnxjjjss

zadne narkotyki nigdy nie wciagnely mnie tak bardzo jak dopy. i nie moge sie z nich wygrzebac. probowalam terapii ale psycholog na,awiala mnie na osrodek, wiec przestalam chodzic

Gość nnxjjjss
wszystko przez to zawalam gdy tylko ojawia sie jakis problem pale i przestaje mnie to obchodzic i przez 1,5 roku tyle sie tego nazbieralo, ze nie moge wytrzymac sama ze soba przez 5 minut bez tego

Gość polecam ośrodek
jak masz taką szane to idz.. Uzależnienie siedzi głównie w głowie, więc sama możesz sobie nie poradzić.. Silna wola może nie wystarczyć.. Tak właśnie smakuje zakazany owoc.. Wpuściłaś demony a one znają cię najlepiej i nie w głowie im Ci darować życie.. Zawalcz o siebie

Gość nnxjjjss
nie chce, zeby ktos uwazal mnie za narkomanke. tzn wiem ,ze nia jestem (biore normalne narkotyki,ale tylko jak nie mam dopow, to chyba jest dziwne) , ale nie moglabym sie przyznac. poza tym rodzina, szkola. troche kiepski moment

Gość glupotazupelna
te dopalacze

Gość zauwazyliscie
że są mocniejsze niż wtedy, gdy były sklepy?

Gość fhrsngb
o kurwa, jak pójdziesz na ten odwyk to w ośrodku będziesz dla prawdziwych ćpunów największą cipą i frajerką wszechczasów, leczyć się z dopalaczy dla gimbazy :D nie będziesz miała życia :D 🖐️