Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona okropniee

Byłam dziś świadkiem takiej sceny

Polecane posty

Gość wkurzona okropniee

na szkolnej świetlicy. Matka jednego chlopca wydarla się na drugiego bo niby przez niego jej syn stal się niegrzeczny i nie uwaza na lekcjach. Maluch się tak zdenerwowal ze z nerwów się posikal w majtki. Ja się poryczalam, przytulilam to dziecko, nauczycielka zglupiala a ma matka wyszla sobie jakby nigdy nic i zabrala synusia. Jak sobie pomyślę o tym chlopaczku to nadal mi smutno. Ze też dorosla kobieta moze być tak bezmyślna i wrzeszczeć na malutkie dziecko zamiast rozwiazac sprawę normalnie i zglosić problem nauczycielowi albo dyrekcji.

To Ty cos z tym zrob!!! Skoro jej syn jest przez innego chłopca niegrzeczny to o czym to świadczy?? robi ze swojego synka cipke, nie majacego swojego zdania... Żenująca matka... Jeszcze krzyczy na cudze dziecko...

Niektóre matki to prymitywne, wredne i pełne jadu babska. Zamiast ze spokojem porozmawiać z wychowawcą chłopca to wydarła się na małe dziecko. Chore. Ja bym złapała tego głupiego babsztyla za gacie i przepowiedziała jej do rozumu, choć jak znam życie - nic by do niej nie trafiło.

Gość ha ja ha ha
Po 1 skontaktuj sie zmatka tego chlopca i opowiedz co widzialas. I niech matka zdecyduje czy to zglosic.

Gość vn
to ile ten dzieciak miał lat?

Gość wkurzona okropniee
Ja nie bardzo smialam się odezwac bo obok byla nauczycielka a ja nie jestem zatrudniona w szkole i nie mam takiej wladzy, ale jak już sobie poszla to pocieszylam chloopca bo nauczycielkę ewidentnie wmurowalo. Kobieta sie zachowywala dziwnie z taką zlością wręcz nienawiścią mowila do tego dziecka. Szok.

Gość wkurzona okropniee
Chlopczyk ma dopiero 6 lat bo go rok wcześniej rodzice poslali do skzoly. Ja nie znam matki chlopca. Mąż moze zna bo on prowadzi zajecia dodatkowe w szkole ja czasem przychodze popatrzeć i stad znam te dzieci i wiem że ten chlopczyk jest taki żywy ruchliwy ale nie żaden niegrzeczny. Taki slodki lobuziak z niego. Tego drugiego chlopca, syna tej furiatki to wcale nie znam. Dziś tylko obserwowalam jak się zachowywal w szkole to bym powiedziała że wcale do aniolków nie nalezy.