Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eddeee

dzisiaj ostatni raz zacpam i zaczynam wszystko od nowa

Polecane posty

Gość eddeee

bede sie zmuszac do tego,zeby zyc, bo depresja kiedys sie skonczy,a na pewno warto. poza tym mam zbyt duzo zalet, zeby sie marnowac w ten sposob (umysl scisly, do tego jestem bardzo chuda, co prawda to zasluga anoreksji, ale to tez sie pouklada i bardzo ladna) psycholog kazal mi powtarzac to sobie co chwile. narazie poki mam przed soba wizje przyjemnego wieczoru w lozku ,jest to proste. gorzej bedzie jutro :D w koncu jednak musze sie wziac w garsc

Gość eddeee
a, jeszcze się puszczam

Gość eddeee
a ćpam co jest, czasem sie sztachne butapremem, a jak nie ma to draską na gaciach mojego starego

Gość eddeee
zaczynalam od marihuany (standardowo :D) ale nigdy sie nie uzaleznilam od niej, bardziej oduczylam sie zyc w normalnym stanie. amfetamine lubie bardzo, ale jest dosc meczaca. groszki imprezowe dopki jakies rozne bardzo chetnie klonya tak na wieczor to preferuje morfine (doustnie!)

Gość eddeee
no tez sie staralam ale w pewnym momencie zapomnialam sie starac i teraz bez chemii jest wielki dol z ktorego nie widze wyjscia. i z chemia tez, bo czuje sie winna, ze znowu ale jednak jakis moment jest przyjemny

Gość viki022
Ja głownie koks. Kloniaki i morfina tez spoko, krak zajebisty, ale strasznie meczaca impreza.

Gość eddeeee
w zasadzie tonawet nigdy nie mialam okazji sprobowac koksu (obracam sie wsrod biedoty ^^) moze po liceum... jak skoncze studia, ludzie sukcesu tak robia : D