Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenor

hej i jak tam dostały sie wasze dzieciaki do przedszkoli?:)

Polecane posty

Witam , u nas wyniki były dzisiaj i synek sie dostal od wrzesnia pojdzie bedie miec skonczone 3 latka na 3-4 godzinki dziennie . Zdziwiłam sie bo mieszkam w krakowie wszyscy mnie starszyli ze nawet nie mam co marzyc ze sie dostaniemy a tu prosze nie dosc ze sie dostalismy to jeszcze rozmawialm z dyrektorka i powiedziala ze nie odrzucila zadnego podania ze wszystkie dzieci sa przyjete dlatego ze szkola zabiera dzieci wczesniej niz to kiedys bylo;) dodam ze przedszkole w samym centrum w zasadzie z dobrym dojazdem i opinie tez ma super, a jak to u Was wyglada? Pzodrawiam:)

Gość hitsezonu
na 3-4 godzinki dziennie? to gdzie ty pracujesz???

a kto powiedzial ze pracuje;) nie pracuje , chce zeby sie najpierw zaklimatyzował , oswoil a dopiero pozniej zostawiac go na wiecej godzin .

Gość ,,,,,,,,,
,,,,

Gość amelkaaaa z metkaaa
a to panstwoe przedszkole?

tak samorzadowe nie prywatne:) choc prywatne tez wchodzilo w gre bo jest niedaleko bardzo tanie jak dizecko zostaje 4 godziny to koszt miesieczny 150 zł (no i wiadomo to wpisowe 200zł na caly rok) potem 150 zł + wyzywienie to malutko ale niechcialam bo jak to przewaznie w prywatnych jest catering.. i zeby bylo jasne nie podawalam sie za samotna matke i rozmawialam z innymi matkami to byly dwie dziewczyny ktore daly zaswiadczenie tylko ze maz pracuje i przyjeli , no tak jak pisalam na poczatku wszystkie dzieci ktorych rodzice zlozyli wnoiski zostali przyjeci , ja bylam pewna ze jak nie maialam zaswiadczenia to nsie nie dostaniemy ale udalo sie:)

Gość gratuluje
Świetna opcja dla 3-latka. Więcej godzin w przedszkolu tak małe dziecko nie potrzebuje. Mój też tak chodził. Tylko na zajęcia.

Gość amelkaaaa z metkaaa
ja siedze jak na szpilkach bo u mnie wyniki dopiero 30 kwietnia. a ze ja nie pracuje to martwie sie ze sie nie dostanie. ale wpisalam jako samotna matka.

Gość szalona chmurka
W Krakowie?Dziwne moja się nie dostała a oboje pracujemy,pobyt 8h,blisko miejsca zamieszkania i pracy.Dzielnica prądnik.

Gość amelkaaaa z metkaaa
ja zawsze wpisuje najwiecej h. czyli od 6-16. a ze stracilam prace to zmienilam od 8-15.

tak jestesmy z Krakowa dokładnie plac centralny . wiem ze wiecej godzin nie ma sensu , ja bym tez za nim tesknila jakby poszedl na 8-9 godz tak odrazu ;) a tak to stopniowo na 3-4 godzinki potem na 5-6 .. :)

ja wpisalam ze chce od 8-14 a potem zmienie we wrzesniu godzin na od 8-12 :) rano go zaprowadze, zrobie sobie w tym czasie zakupy (zaoszcedze pieniedzy bo z nim jak do sklepu wchodze to zawsze jakies ciastteczko soczek:D ) potem ugotuje obiad posprzatm i odbiore go kolo 12 a to jego pora do spania wiec przespi sie juz w domu jak bedzie wracac:)

Gość agataataa z podka
moze za pol roku mu sie odwidzi juz spac w dzien ? Takie 3 latki rzadko juz sypiaja

a bardzo mozliwe ze mu sie odwidzi tego niewiem;) ale nawet jesli to i tak w tych godzinach bedzie chodzic:)

Gość Kowalska 4564
no to super, najpierw ściemniłaś w przedszkolu że pracujesz, a potem że dasz go na więcej niż 5 godzin - i tym samym dodalas sobie punkty. Trochę nie fair, ale typowe w Pl.

Gość dorotka z kokotka
Zgadzam się z panią kowalską. niestety

Gość amelkaaaa z metkaaa
s

Gość dorotka z kokotka
no i nie powinno być tak że można zmieniać godziny w sensie piszesz 6 tzn że za godzinę powinnać doplacić dziennie i kwit.

Gość przecież wyniki naboru będą
dopiero w maju :o

Gość dorotka z kokotka
zalezy gdzie przecież, w krakowie 12 kwietnia. W niektorych juz mieli, niektore dopiero będą mieć.

Gość a ja myślę że jesteś skrajnie
a gdzie ona napisała,że ściemniła,że pracuje??

Gość szalona chmurka
Czyli "samotna matka"?

Gość zmuszona do ściemniania
A ja ściemniłam, że pracuję, właściwie to załatwiłam sobie na to papier. Nie chciałam tego robić, ale ja nie mam z kim zostawić dziecka - rodzice i teściowie albo nie żyją albo pracują. Bardzo bym chciała pójść do pracy, bo nie przelewa nam się jakoś, a warunkiem do tego było załatwienie przedszkola. To nasz kochany rząd zmusił mnie do ściemniania.

Gość tamara ze śląska
Mój się dostał - umieram z radości :D

Gość Jak zapisać 2.5 latka?
a jak cie sprawdzą? nie mogą chba?

Gość zmuszona do ściemniania
mam papier z pieczątką od znajomego co ma firmę. On może potwierdzić, że pracuję. Źle się z tym czuję, ale nie mam innego wyjścia.

Gość ale o co chodzi??
Ja nie pracuje i moje dziecko dostało sie do przedszkola .

Gość spradzaaaaaaaa
gorzej jak cie sprawdza w zusie

Gość Jak zapisać 2.5 latka?
sęk w tym że nie mogą. Ostatnio huczeli, że dyrektorzy po prostu wierzą...nie maają wyjścia, muszą zaufać. Musi im wystarczyć pieczątka. takie jaja.