Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marecki1986

Czy kręcą was pewne siebie i zdecydowane dziewczyny?

Polecane posty

Gość marecki1986

Poznałem na imprezie pannę która jest.. zbyt pewna siebie .Sama do mnie podesza na imprezie ..wali takie komplementy że nie wiem gdzie jestem..To jakis kosmos ,nigdy takiej nie poznałem.widzę ze wpadłem jej w oko bo czai się juz jakis czas, Widac po niej że z jednej strony jest nie osiagalna z drugiej strony sama kokietuje ,zagaduje. Faceci latają za nia jak psy .. Ona się tym bawi.dodam że jest bardzo ATRAKCYJNĄ PANNĄ. Znacie taki typ kobiet?

Ratuj się chlopie !!!Choć i tak tego nie zrobisz ale radzę ci trzymaj się od niej z dała. To wamp . Zna wartość swego ciała zazwyczaj jednak nie ma nic więcej do zaoferowania. A może się mści na facetach za jakiś incydent z przeszłości ?

Gość marecki1986
a może warto ja poznac?...może to tylko maska .Ma mega poczucie humoru co rzadko zdarza się u kobiet . a kiedy się usmiecha to już nic nie ważne. wiem to głupie..ale chyba mnie omotoła,.

Gość olkaytyrt34
"ładna zdecydowana smiała z poczyciem humoru " do cholery nie znaczy ze nie ma nic więcej do zaoferowania. PROSTAKI .

Gość JUREK5676
a ja dodam że własnei do takich dziewczyns wiat należy.faceci kochaja zołzy i zrobia dla nich wszystko.Nie pisze o tepych prawiczkach.

Gość do prostaka Jurka
a dlaczego prawi musi być od razu tępy ????

Gość maja1764
Atrakcyjne flirciary tez potrafia pokochac. sama imprezuje i podejsc do kolesia to żadna sztuka. Chyba ze ktos spędza więcej czasuw kosciele niz w towarzystwie.

Gość maja1764
i prędzej facet bzyknie szara myszkę z pod sciany niż panne takiego typu o jakim pisze autor. i to są prawdziwe realia. zycie to jedne wielkie pozory które mylą.

Wszystko zależy od chłopaka. Jeśli chłopak jest pewny siebie i przebojowy to wtedy pasuje do takiej panny ale jeśli taki nie jest to niech sobie da z nią spokój.

Gość atrakcyjna sama zagaduje
na imprezie to znaczy, że chce seksu. atrakcyjne niczego więcej nie potrzebują.

Gość fdsgfdgfd
"JUREK5676 a ja dodam że własnei do takich dziewczyns wiat należy.faceci kochaja zołzy i zrobia dla nich wszystko.Nie pisze o tepych prawiczkach." 0 Widać pisała kobieta - tylko kobiety gadają takie bzdury, że faceci kochają zołzy. widać laska się naczytała tej głupawej książki i ktoś ją zostawił

Gość dyskotykier
zdecydowane i pewne siebie dziewczyny są jak wszechświat - są takie i owakie, jedne są puste jak próżnia a inne energetyczne jak supernowa, każdą trzeba indywidualnie przebadać

Gość majchel87878
ZNAM WIELE PUSTYCH I PRÓŻNYCH PANIENEK ALE ŻADNA Z NICH NIE JEST ZDECYDOWANA..A WRĘCZ PRZECIWNIE SĄ ZMIESZANE I CZEKAJĄ NA KSIECIA Z BAJKI .Z ICH INCATYWY NIE BEDZIE ZADNEJ ZNAJOMOSCI. TAK WIĘC POJĘCIA WAM SIĘ MYLĄ. ZDECYDOWANE I KONKRETNE DZIEWCZYNY SA BARDZO INTELIGENTNE I ZARADNĘ. WIĘC AUTORZE MYSLE ZE WARTO POZNAC.

Gość nie ma kobiet inteligentnych
i zaradnych/ nie te czasy

Gość fgvbhnj
nie ma kobiet inteligentnych i zaradnych/ nie te czasy" x jasne, teraz sa czasy yntelygentnych i zaradnych mezczyzn mozna takich grabiami na ulicy zgarniac:D

Gość mentorkaROBOTA2304
do bólu

Gość mentorkaROBOTA2304
niestety nie jestem sianem a słomą niedocenianą

Gość mentorkaROBOTA2304
robocie wróć,proszę kocham twoje styki

Gość mentorkaROBOTA2304
1999-2013 tyle lat czekałam na ciebie

Gość hucwot
kocham mężczyzn takich jak ja jestem sam kocham w sobie samego siebie kocham cienką talie