Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty Patia

Ludzie mnie nie lubią....

Polecane posty

Gość anty Patia

Nie wiem dlaczego... Jestem antypatyczna :(

Gość sowaaaaddddddd
hej .Może nie dlatego ,że jesteś mało sympatyczna.Może po prostu chujowo się zachowujesz i ludzie cię nie lubią? Kiedys bylam cwaniarą,olewałam wszystkich i wszystko.Byłam nie miła ,chamska i wulgarna Obgdywałam innych nie szanowałam nikogo i niczego. A potem się dziwiłam ,że mnie nikt nie lubi:-/ Zmieniłam sie . Zycie zweryfikowało wszystko . Zaczełam być miła,szanować ,nie obgaduję zawsze staje po stronie słabszych itd Zmieniłam się po prostu...teraz ludzie mnie bardzo lubią a mi jest miło a jednocześnie przykro ,że wcześniej taka byłam.I troche wstyd-bo czasem jak pomyśle sobie ,że jak by ci ludzie wiedzieli jaka byłam kiedyś na pewno nie chcieli by mieć ze mną nic wspólnego.Trzymaj się

Gość prosiaczka
mnie też chyba nie lubią. jestem mało przebojowa i nieśmiała, to chyba dlatego, nie mam nawet z kim na impreze iść

nie lubią bo na lubienie trzeba sobie zasłuzyc i byc fajnym i szczerym po prostu. Ty moze nie wiesz czemu Cie nie lubia, ale przypuszczam ze skoro LUDZIE a nie jakas kolezanka, to oni doskonale juz wiedza czemu.. :O ;)

Gość proza życia i wszytskko jasne
mam to samo, a to dlatego, że jestem nieśmiała. Nie jestem nawet zapraszana na piwo...ehh :( Zawsze się dobierze grono ludzi przebojowych i wygadanych, a mnie wykluczą :(

Gość anty Patia
po prostu czuję, że nie chcą mnie poznać lepiej, nie jestem dla nic ciekawa. nie jestem ani nieśmiała, ani wulgarna...