Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strusiamusia

za długie wargi sromowe

Polecane posty

Gość strusiamusia

byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie skrócenia warg, są na serio długie i wstydze sie ich. lekarz odradzal a lekarka mówiła ze rozumie mój problem i może mi skrócić o połowę. nie wiem co robic. mam straszny kompleks ale czy faceci zwracaja uwage na wygląd cipki? Panowie co myślicie o przerośniętych długich i brzydkich wargach? moglibyście być z taką dziewczyną?

Gość sdsfer
nuuudaaaaaaaaa od kiedy laski zaczęły miec takie problemy, przed naszą erą laski tez takie miały i nie było halo

Gość CHlUPka
takie uszy też kalectwo

Gość strusiamusia
no właśnie. mi to nie przeszkadza, mam super doznania ale nie chce zeby facet powiedzial mi ze to kalectwo, więc chyba się zdecyduję... czy są faceci którzy na to nie zwracają uwagi?:/ jestem ładna, mam fajną figurę i ładną buzię a w majtkach jakiś wybryk natury. jestem przez to dziewicą bo się tak cholernie wstydzę... to na serio aż tak brzydzi? biję się z myślami

Gość s89
Jak bardzo przerośnięte? Daj jakąś fotkę porównawczą, albo najlepiej swoją:P

no wiesz.. w zaleznosci jak bardzo sa dlugie.. moja byla miala fajne, takie dluzsze niz wszystkie inne :) jezeli nie sa po kolana to moze byc :) wez to na siebie jaka natura Cie uczynila.. po prostu:)

Gość CHlUPka
PRZEMO oj tam, oj tam... uszy byś na ustach zawiązał i bez rzygania, by się obyło

Gość strusiamusia
moja koleżanka miała takie długie i miała dwóch facetów którzy lubili to ssać i ciągnąc ale pózniejszy chłopak jak zobaczyl to dosłownie wyskoczył z łózka i był przerażony. ta dziewczyna miała taką traumę potężną ze poszła do chirurga. nie chciałabym czegos takiego przezyc z facetem w ktorym sie zakocham

Gość koliaeris
obetnij nożyczkami

Gość marek prawde ci powie
na tych zdjęciach niektóre cipki są tak obrzydliwe, że nawet po opracji bym nie tknął. Fajność cipki nie zalezy od tego czy wargi sa dlugie, krotkie cipka po prostu musi byc ladna. Miec ladny rozowy kolor, a nie jakies czarne jakby przygnile. Te zdjecia sa straszne. I nie ze wzgledu na powyciagane watgi, a na kolor. Ja lubie motylki ale nie wszystkie. Tak jak i nie wszystkie blondynki mi sie podobaja:)

Gość koliaeris
może te ciemne cipki są czarnoskórych kobiet albo mulatek