Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bursztynek73

Hiv atakuje

Polecane posty

Gość Bursztynek73

Pracuje w sexual clinic od 2 miesiecy Co 4 prakrycznie osoba ktora sie zglasza jest zakazona hiv Glowa mi sie przegzewa juz . Nigdy nie myslalam ze ten virus atakuje na taka skale.

Gość sshshgshhfsghgh
Nie. problem polega na tym, że to TY masz do czynienia z takimi ludźmi i skoro społeczeństwa zarażonego hiv jest mniej niż 1 proc. a do takiej kliniki walą głownie ludzie z chorobami

Gość Bursztynek73
W Londynie Przychodza kobiety po tabletki antykocepcyjne pastry zastrzyki it'd Zazwyczaj proponujemy darmowe badanie hiv wiekszosci sie decyduja. To nie jest klinika dla zakarzonych , jak sa hiv positive odsylamy do inch do szpitali na oddzialy zakazne tam ich lecza. Ale ja jak dostaje wynik z lab to wysylam I'm sms jestes czysta albo hiv + I prosze o kontakt. Tu to tak dziala tylko przykre jest to ze jest tak durzo zakarzonych .

Gość Hania wwwww
Najpierw głupich Polaczków wygnali do Anglii, a później ich zdziesiątkują epidemią .......

Jesli tak rzeczywiscie jest, to jest to przerazajace. Troche trudno mi uwierzyc, ze az tak duzo (wiecej niz w Rosji czy w Afryce?), ale wiem, ze trend jest wzrostowy na calym swiecie. Ten temat od dawna mnie interesuje. Raz, ze kiedys sama przezylam horror czekajac na wyniki testu na hiv, dwa ze temat jest powiazany z obecnym kierunkiem moich studiow i po prostu mnie ciekawi