Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdwdwdqd

czy jak faceci sie ogladaja tzn ,że sie im spodobalam?

Polecane posty

Gość wqdwdwdqd

czy nie koniecznie? bo czesto obcy faceci sie na mnie patrza dlugo czy ogladaja ,ale nie wiem czy tak poprostu kazdy robi bo np sie rozglada w okol czy jednak to oznaka ,ze sie komus podobam?

Gość wqdwdwdqd
nie ,kapie sie 2 razy dziennie :P

Gość wqdwdwdqd
a ty sie ogladasz tylko za takimi co wchodza do kibla? to gratuluje gustu..

Gość hkhm
Zwracasz ich uwagę. Na plus. Albo na minus... :-)

Gość wiosna ach to ty...
Przeważnie faceci się oglądają za ładnymi dziewczynami ,a na przeciętne i brzydkie nie zwracają uwagi. sama kiedys byłam brzydka bo zaniedbana itd i nie zwracali na mnie uwagi poprostu , dopiero jak wyładniałam zaczeli się gapić i ogladac ;) co do dziwacznie wygldajacych osob typu kolorowe włosy , oszpeconych , dziwnie ubranych itd to ogladaja sie za nimi z reguly wszyscy , nie tylko faceci, ale takich ludzi jest mało wiekszość to przecietni i nie wyrozniajacy sie ,albo zwyczajnie brzydcy , takich sie omija i tyle

Gość poślubiona mafii
Mi to się wydaje, że kobieta musi mieć to coś, nie wiem co. Ale mam koleżankę, która nie jest absolutnie żadną pięknością. Ma duży nos, lekko odstające uszy, jest zgrabna, ale płaska jak deska, a gdziekolwiek się pojawi zaraz znajduje adoratorów. Jak idziemy razem do knajpy na piwo to po pół godzinie już się ktoś do niej przykleja. Nie potrafię powiedzieć, co w niej takiego jest. Dodam, że to nie ona zaczepia tych facetów, bo od lat zyje w szczęśliwym związku i nie szuka przygód.

Gość ja w zyciu sie nie ogladnalem
za zadna bo i po co? dziwki z reguly mnie nie interesuja tylko szare myszki ktore mozna spotkac w bibliotece.