Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasassdsdfdfdfd

Mama bez gustu.Nie umiem ubrac sie ani dziecka.

Polecane posty

Gość sasassdsdfdfdfd

Zwykle nosze dzinsy i jakas bluzke. a czuje sie jak wisniara.

Gość sasassdsdfdfdfd
JESTEM wysoka 174 cm.Waga 65kg. mam strasznie dlugi tłów.

Gość sasassdsdfdfdfd
a

Czyli jestes szczupla. Ja np mam 170 cm 55 kg. Tez mam dlugi tlow:) wiec moze powiem jak ja sie ubieram. Nie nosze jeansow bo sa paskudne. Zamiast tego kupuje spodnie takie materialowe albo takie dzinsy elastyczne. Rozne kolory np niebieski czerwony zielony czarny zadnych niebieskich jeansow. Nosze tez legginsy czarne niebieskie siwe. Takie mam. Do spodni (rurek bardzo obcislych) pasek cienki koszulka na ramiaczkach sweterek lekki albo bluzka zwyczajna. Mnie sie podoba taki styl i nie czuje sie jak wsior:) do legginsow dluzszy golf ale taki na pol tylka bo te legginsy nie przeswituja. Lub jakas tunike obcisla. Do tego skorzana kurtka bez sciagaczy do pasa jakis kolorowy szalik i wyglada fajnie i modnie wg mnie. Ja ogolnie lubie kolorowe ciuszki chociaz jeszcze niedawno nosilam sie na czarno. A z butow to jakies botki lub kozaki takie wiosenne. Mysle ze pomoglam:)

Gość sasassdsdfdfdfd
mam tylko dzinsy. lubie tez tenisowki.

Ja tylko napisalam jak ja sie ubieram. Widze ze preferujesz sportowy styl ale chyba nie za bardzo go lubisz bo nazywasz siebie wiesniara. Jesli nie czujesz sie dobrze w swoim ubiorze to zmien to. Kup nowe spodnie ale nie jeansy tym razem. Sprobuj i zobacz. A malujesz sie czeszesz jakos?

Nie musisz chodzic do fryzjera regularnie zeby ladnie wygladac. Wystarczy wyprostowac wlosy np. Albo jakos sie uczesac fajnie. Ja juz u fryzjera nie bylam 2 lata i to nie z braku kasy tylko szkoda mi wlosow bo dosc dlugie sa. Jezeli nie pasuje do ciebie plaszcz to moze taka skora pilotka? Wlasnie taka bez sciagaczy. Sa bardzo fajne. Ja tez rzadko sie maluje. Wystarczy sie ladnie ubrac i uczesac a makijaz juz niepotrzebny. Pokombinuj z ubraniami. Moze byc seksownie i elegancko zarazem. Nie musisz nosic spodni na pol tylka zeby ladnie wygladac. Mysle ze spodnie rurki (elastyczne kolor dowolny), koszulka i lekki sweterek byloby w porzadku.

Gość sasassdsdfdfdfd
wlasnie tak sie ubieram ale cos mi nie pasuje.

To nie wiem. Moze naprawde zrezygnuj z dzinsow. Wiem po sobie jak one sa paskudne. Jeszcze gorzej wydluzaly mi tlow a skracaly nogi. Moze innym pasuja dzinsy ale mi nie. Dlatego przezucilam sie na materialowe i elastyczne rurki i jest o niebo lepiej.

Gość Dajcie spokój, wiśniara
wiśniarą pozostanie choćbyście się troiły to ona za każdym razem będzie jak mantrę powatarzać że lubi tenisówki i podkoszulki (cóż, nie trzeba się wysilać) . To zwykły leń któremu nie chce się pochodzić po sklepach.

Gość o reeeety
Autorko ja też preferuję jeansy i trampki i... wcale nie czuję się jak wsiór :D Wręcz przeciwnie... A więc może wystarczą u Ciebie małe korekty/dodatki? Ja ubieram się na sportowo lub trochę rockowo. Włosy mam długie i zazwyczaj zwijam je i związuję tak, by to zawiniątko na głowie (bo kokiem tego nazwać sie nie da) było w lekkim nieładzie. Makijaż: nie maluję się mocno na dzień z reguły, bo raz, ze mam za ładną cerę ;P dwa nie chcę żeby każdy się przyzwyczaił do pełnego makijażu, bo wtedy jak idę na imprezę to jest WOW bo mam pełny make up. Z kolei zobaczyć taką co się od wieków ostro maluje bez niczego na gębie to trauma wręcz może być ;P Ubiór i dodatki: A więc nieśmiertelne jeansy: obecnie modne są rurki, więc takie noszę. Kolory różne- od ciemnogranatowych po jaskrawo zielone :D Do tego trampki a nawet pół glany czasem (te zazwyczaj do bardziej podartych portków, bo takie też mam) ;P Trampki zawsze jakieś fajne, bo mam fioła na ich punkcie no i czasem jakieś baleriny. Do tego kurtka ramoneska, szalik czasem jakiś kolorowy z delikatnego materiału- tak dla kontrastu i t-shirty przeróżne! Od zabawnych (w sensie zabawne napisy) po nieco bardziej stonowane. Często kupuję większe t-shirty i wiąże je na biodrze- super to wygląda. Torba- zawsze duża. No czasami taka malutka torebunia. I to chyba tyle ;P Ogólnie ma być kolorowo, nie raz z przymróżeniem oka, a trampki odejmują kobieto tyle lat, ze nie rezygnuj z nich ;)