Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Athelgast

Jednak brzydsze kobiety są bardziej zgryźliwe...

Polecane posty

Powiem tak: Rozmawiałem ze swoimi znajomymi, powiedzmy koleżankami na różne tematy. Z trzema zdarzyło się tak, że temat przeszedł na moje życie osobiste. Dwie ładniejsze były zdziwione, że nikogo nie mam i twierdziły, że powinienem poszukać. Ta zdecydowanie brzydsza stwierdziła, że jestem byle jaki i nikt mnie nie ze chce. Dodam, że temat przeszedł na moje życie osobiste z ich inicjatywy, we wszystkich trzech przypadkach. No więc. Jak to jest?

to prawda ja nie mam brwi, jestem ruda, mam wielkie stopu i długi nos i dlatego wszystkich tu zadręczam:P

Gdybyście cytały Bieracha, wiedziałybyście, iż są korelacje, między elementami wyglądu, a cechami charakteru. Ps. Właśnie jest wiarygodne, bo nie jest badaniem przede wszystkim. We wszystkich trzech przypadkach to one przeszły na mój temat

wez pod uwage inne czynniki a nie slepo kierujesz sie tym co ktos gdzies napisal

Z jednej strony coś w tym jest. Ale z drugiej znowu te ładne powinny mieć większe ego i być rozpieszczone.

Brzydsze zawsze bedą bardziej zgorzkniałe. Dzieje się tak, ponieważ kobiety sa bardzo próżne i przewrażliwione nie na tyle co na własnej urodzie, a na tym, że koleżanka ma lepsze branie. I tak poznajesz ładne dziewczyny to uważają sie za bóg wie jakie pożądane kobiety a te brzydsze z boku tylko zaciągaja nosem. Trzymaj się od brzydkich z daleka ale też mniej baczność na te ładne bo one już wiedza jak zagrać facetem, aby dostać to czego chcą

chocby takie ze ktos moze miec zly dzien, czy pms poprostu ;) moze i jakas czesc tak sie zachowuje bo ma kompleksy wiec odreagowuje na innych ale nie wszyscy. przyklad z zycia wziety:p, sama do brzydkich nie naleze, ale taki charakter. chyba ze kogos bardzo lubie to zachowuje sie inaczej, w innym przypadku jestem w 100% szczera, drugi przyklad mam sliczna kolezanke, doslownie twarz ma jak z obrazka, ona ma jeszcze gorszy charakterek:P

Właśnie zauważyłem, że te brzydsze bardziej się panoszą. Częściej mają pretensje o nie wiadomo co...

Gość bez porównania
Dzieje się tak, ponieważ kobiety sa bardzo próżne i przewrażliwione nie na tyle co na własnej urodzie, a na tym, że koleżanka ma lepsze branie. --to chyba nie jestem kobietą, bo takiej zazdrości nie odczuwam.