Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop nierobom z urzędów

Facet co pracuje 8 godzin dziennie to mało ambitny leń

Polecane posty

Przedsiębiorczy i zaradny, pracowity facet bierze nadgodziny albo wykonuje fuchy. Taki typowy urzędnik pracujący codziennie 8-16 to śmierdzący leń bez ikry, nijaka ciapa, flaki z olejem, lane kluski

Gość On28waw
lane kluski to ci tata dzis na obiad dał, sam zrobił, spuszczal sie na wrzatek

Gość gogo 3355moj 6, 5 dziennie wie
moj 6, 5 wiecej nie potrzeba

Gość On28waw
zaradny facet potrafi zarobic kase przez 8 godzin, dluzej pracuja niewolnicy.

Gość xddsdsddd
A możesz uzasadnić swoją opinię? Mój mąż pracuje właśnie od 8 do 16 i byłoby grubym świństwem z mojej strony, gdybym nazwała go leniem. Pieniędzy nam nie brakuje, po pracy mąż zajmuje się synkiem, mną i domem. I szczerze? Za nic w świecie nie chcialbym żeby pracował więcej, nawet za dużo większą kasę.

Gość JuliuszPiłat
Inteligentny facet wogóle nie pracuje, bo szkoda mu życia na pracę.

Gość LeśnikMiejski
Ja nie pracuję i nigdy nie pracowałem. Mam 30 lat i nie narzekam na brak gotówki. Mam własny, dobrze wyposażony dom, auto, różne pasje.Latem leżę całymi dniami na leżaku w swoim dużym ogrodzie, wokół las, cisza, tylko ptaki ćwierkają. Zimą popracuję trochę w pomieszczeniu gospodarczym, narąbię drewna do kominka, spaceruję po lesie. Może i jestem leniem, ale współczuję tym, co muszą codziennie od poniedziałku do piątku wstawać do pracy i być na każde zawołanie jakiegoś pryszczatego kierowniczka albo przygłupawego, nowobogackiego szefa.

Gość Hej ty nie kwaś!
Byle co zezresz i tak pierdolisz jak potłuczona! Spierdalaj wywłoko na drzewo i nie wkurwiaj porządnych ludzi😡tatus po pianego pierdolił i oto skutki są u ciebie bardzo widoczne!

Praca od 8 godzin od poniedziałku do piątku jest dla facetów mało ambitnych, bez pomysłu na życie

Gość Jaki widzisz problem?
Nie musze pracować dłuzej, zarabiam 12 000 zł. i ta kwota w zupełności mi wystarczy.Najważniejsze że moja rodzina jest ze mnie zadowolona.Opinie twoją mam w głębokim poważaniu!

Gość bzdurka1988
Twój facet non stop pracuje i nie dba o Wasz związek? Przez to, że cały czas jest w pracy psuje się Wasza relacja? Zapraszam do PROGRAMU TV! Prześlij mi swoje imię i numer telefonu, zadzwonię i wszystko wyjaśnię! Za udział w programie przewidziana jest rekompensata finansowa bzdurka1988@tlen.pl