Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latkaaa*

z reka na sercu - jak się czujecie jako coraz starsi ludzie?

Polecane posty

Gość 20latkaaa*

czy fizycznie tak samo jak w wieku 15,20 lat? i ile macie teraz ?

Gość 29.
czuje sie tak samo dobrze jak w wieku 20 lat zarowno fizycznie jak i psychicznie. jedyne co sie zmienilo w ostatnich latach to to ze nie chce mi sie juz tak imprezowac/zarywac nocy. kiedys bylo tak ze 2 razy w tygodniu teraz 2 razy w miesiacu. mam 29lat.

Gość quertyyyyyy29
jest inaczej.

Gość 20latkaaa*
inaczej?? tzn jak?? bardzo mnie to interesuje... bo ja widze roznice juz teraz. W wieku 13 lat czulam sie jakby lzej, teraz niby jest ok ale czasami mam jakieś dziwne bóle, zmęczenie...

Gość quertyyyyyy29
d

Gość quertyyyyyy29
czlowiek juz jest sam za siebie odpowiedzilany.. ma juz swoja rodzine. trzeba pracowac aby utrzymac dom i rodzine. nie mam juz takie spontana.

psychicznie jest tak, jak 20 lat temu ale fizycznie to już nie tak kolorowo, zwłaszcza po kilku operacjach, jakie przeszłam wiem, że nie dla mnie już trasa w górkach na 12 h albo całodzienny rajd konny, niestety no, ale są inne przyjemności, są krótsze szlaki i koty zamiast koni ; ) 1

Gość iokokoi
ja strasznie zasmiecilam swoj organizm. Lata smieciowego jedzenia, malo ruchu i w wieku 29 lat czuje sie okropnie dlatego od jutra przechodze na oczyszczanie - zero slodyczy, bialego pieczywa, duzo owocow, wody zielonej herbaty i regularny ruch.

lepsza stuletnia niż tysiącletnia co nie jak na kosmitkę jestem jeszcze młoda wy ziemskie ciurki szybko się starzejeta :classic_cool:

Gość 432432432
tragicznie sie czuję... :( do 30 było ok, ale ostatnio coś się dzieje, wstaje w nocy po 5 razy siku jakbym miała 80 lat, a nie 35, kręgosłup boli jak cholera, chyba caly krzywy, zęby wypadają... juz nie mam 7 zebów

Ja dzis koncze 30tke i nie czuje sie staro. Na ile sie czuje? Na 23 czy 24 :-)

Gość 29.
dziewczyny na prawde czujecie sie tak staro????? bo wiekszosc pisze ze tak i trudno mi w to uwierzyc bo ja jestem prawie taka sama jak 10lat temu.

Gość 432432432
ja sie nie czuje staro, ale zle... :( duchem jestem młoda, mam ochote wychodzic, nawet sport uprawiac, ale co z tego jak w nocy nie spie, wszysto boli, nie mam pojecia jak czułabym się w wieku 50 lat, nie mowiac o starszym

Gość ula której ukradli nick
fizycznie super (34 l) , psychicznie nie myślę o mijającym czasie ,ale im jestem starsza tym bardziej poznaję w jakim gównie przyszło nam żyć , mam na myśli całą planetę i jego mieszkańców , degenerację , zatarcie wartości , konsumpcjonizm .. po prostu kiedyś nie było we mnie tej zadumy ,zyłam i cieszyłam się chwilą ,teraz stałam się melancholijna i bardziej empatyczna i to jest minus w dzisiejszym świecie ,z roku na rok coraz bardziej drażni mnie świat!

Gość ei po co...........
no ja tez kiedys cieszylam sie zyciem, a teraz nic mnie nie cieszy, za duzo rzeczy widzialam, tyle zla na swiecie, nie umiem juz sie cieszyc z niczego.. mam 28 lat

a ja im jestem starsza, tym więcej spraw mam w d... i dlatego żyje mi sie przyjemniej nei szarpię się, nie przeżywam, staram sie przebywać jak najwięcej tam, gdzie chce być i z kim chce być, co mi idzie coraz lepiej ;) jeszcze tylko dociągnąć do emerytury i potem to dopiero luzik :) 1

Gość efjhfghfgg
ewa a nie doluje cie to ze jestes coraz starsza a twoj facet ogląda sie za mlodszymi? :/