Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milady janetta 99888

Czy małe piersi przeszkadzają?

Polecane posty

Czy są one malo kobiece? boję sie, że facetowi to nie będzie odpowiadać, jak zaczniemy się kochać

oczywiście ona ma kompleks delikatny z tego powodu,ja ją przekonuję że są piękne ale to czasem nie skutkuje

Gość zolc wieczorna
Tak przeszkadzają, jeżeli o nich myślisz podczas, zamiast o przyjemności, twojej i jego lub jego i twojej, jeżeli nie jesteś egoistką.

Ja się obawiam tego, mam 25 lat i nigdy nie miałam podobnego problemu

Gość limes_limes
Nie liczy się wielkość cycków tylko jak są podane. Trzeba dawać ufnie, z miłością i bez ograniczeń ... Mój kolega ma żonę z malutkim biustem i zazwyczaj mówi tak: "Wiesz .. to, co wystaje z dłoni, to zwyczajne marnotrawstwo." (To o dużych cycach) Moja babeczka ma ładny biust. I co z tego. Wcale nie lubi jak je pieszczę. No to po ciul jej te cycki?? Lepiej już żeby nie miała. :( Dałbym sobie spokój.

Lepiej jak jest więcej, co nie znaczy zaraz sukcesu Duże piersi jak i chuuje po kolana to wymysł bliżej nieokreślonej społeczności, która z tego tytułu zbija odpowiednie lukratywna, bazując na kompleksach, tej co ma dzwonki jak wypryski. :O Dziwne że chce więcej, mimo że natura obdarzyła ją tak a nie inaczej .A skoro tak się stał, to nie nam to komentować a brać, bo pojawi się sztuczna, która może i będzie wyglądać atrakcyjnie, ale będzie pozbawiona wszystkiego co w ludziach dobre. :)

dzięki za słowa otuchy :)

czyli nie mam co się przejmować, że poleci na pierwszą lepszą z wielkimi cyckami?