Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elki kwiatki

gdzie mam je zasiac?

Polecane posty

Gość elki kwiatki

Może nie na tym forum pisze,ale mysle ze tu w większości siedza kobiety i pomoga mi trochę.Otoz mam problem.Kupilam mnóstwo kwiatkow w nasionkach do sadzenia,na większości pisze okres sadzenia kwiecień wiec chciałaby się za to wziasc w najbliższym czasie.Czy te kwiatki mi wyrosną?Nie chciałabym ich siac centralnie na trawie tylko cos wymyslec jakas inna donica?Podsuncie jakies pomysły.Dziekuje.

Gość Om han b
Takie drewniane ramki, można kupić. Wsypujesz ziemie i sadzisz.

Ja wysiewam do długiego korytka takiego co wisi potem na tarasie. Jak są gotowe to rozsadzam. Możesz wysiać w mniejsze pojemniczki np po lodach takich litrowych:)

Gość elki kwiatki
jakie ramki?

Gość xxz
Ale to ma być wysianie czy wysadzenie do gruntu już. Bo żeby posadzić trzeba mieć sadzonki.

Gość elki kwiatki
chciałabym cos fajnego zrobić tylko nie mam pomysłu.Gdzie jepoprzesadzac?Donic mam dużo,ale zazwyczaj w nich sadze kwiaty które długo kwitna.No i teraz pierwszy raz w zyciu kupila te nasiona i nie mam na nie zadnego pomysłu :(

Gość elki kwiatki
kupiłam nasionka w paczuszkach.No nie wiem co z nimi zrobić czy je posiac a potem przesadzac czy od razu w wybranym miejscu je siac?