Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacaffefeferf

kto sie zna chociaz troche na problemach z poczta elektroniczna//?POMOCY??!!wazn

Polecane posty

WYSŁAŁAM MAILA ,A DOSTAŁAM TAKA ODPOWIEDZ CO TO ZNACZY/??ZE WIADOMOSC nie doszła i jest w spamie?czy,ze w ogole nie doszła i została usunieta/?bo wysyłam cos na konkurs!!\ Delivery has failed to these recipients or distribution lists: Delivery has failed to these recipients or distribution lists: public.relations@sonymusic.com The recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Microsoft Exchange will not try to redeliver this message for you. Please try resending this message later, or contact the recipient directly. Sent by Microsoft Exchange Server 2007 Diagnostic information for administrators: Generating server: mnet.biz public.relations@sonymusic.com #550 5.2.2 STOREDRV.Deliver: mailbox full. The following information should help identify the cause:

Gość golab pocztowy
No przecie masz napisane, że skrzynka pocztowa odbiorcy jest pełna i twój email nie może zostać dostarczony.

no dobra gołab pocztowy/ale jak skrzynka zostanie opróczniona?to moja wiadomosci dotrze?bo chodzi o to,ze jest konkurs i trwa do godziny 23:59?!!dzisiaj i co ja mam zrobic?sytacja bez wysjcia?czy dotrze?do nich,ze pisałam przed 23:59 ta wiadomosci i mi ja zalicza

o dobra gołab pocztowy/ale jak skrzynka zostanie opróczniona?to moja wiadomosci dotrze?bo chodzi o to,ze jest konkurs i trwa do godziny 23:59?!!dzisiaj i co ja mam zrobic?sytacja bez wysjcia?czy dotrze?do nich,ze pisałam przed 23:59 ta wiadomosci i mi ja zalicza

Gość golab pocztowy
Spróbuj jeszcze wysłać maila bezpośrednio z portalu. Może coś się klientowi popierniczyło.

Gość golab pocztowy
Niestety, nie dotrze.