Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marianna6969

kocham go ale nie moge z nim dluzej byc

Polecane posty

a wiec kocham chłopaka z którym byłam prawie 2 lata. nie mogę dłużej z nim być ponieważ on ciągle pisze z jakimiś laskami ze są śliczne ze chciałby z nimi być gdyby nie ja jakieś propozycje seksu .Ta sytuacja powtórzyła się 6 razy i przysięgał ze się z mieni żebym mu dala ostatnia szanse ze kocha mnie najbardziej na świecie ze te dziewczyny to żarty, za każdym razem mu wybaczałam i dawałam szanse ale teraz powiedziałam dość i zerwaliśmy. dodam ze jak byliśmy w związku nie mieliśmy dużo poważnych problemów oprócz tego jest moim najlepszym przyjacielem i kwietnie sie rozumiemy.Bardzo za nim tęsknię bo on naprawdę mnie kocha i ja go tez ale mam dość jego zachowania co do takiego "żartowania" on chyba tego nie kontroluje czy co... Może jest ktoś w podobnej sytuacji ? Kocham go ale nie pozwolę sobie na takie traktowanie..

Gość aaaaaaDDD
Masz rację, że z nim zerwałaś, ale nie masz racji , że on Cie kocha. Gdyby naprawdę tak było nie śmiał by tak pisać innym dziewczynom, żeby nie sprawić Ci przykrości. Prędzej czy później by Cie zdradził. Poszukaj kogoś wartosciowego.