Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość criptonite

Faceci wymagają dziewczyn o urodzie modelki a sami są brzydcy

Polecane posty

Gość criptonite

moze pora obnizyc wymagania? Krytykujecie kazdą wade a sami wygladacie jak kupa gnoju, zenada. Jak to jest ze chuderlak ze szczurzą twarzą albo wieprz ktory mowi o sobie 'dobrze zbudowany byczek' (hahaha) szuka slicznotki ? Myslicie, ze normalnej osobie zaimponujecie jakims samochodem czy zegarkiem? Te tanie teksty na podryw, smiechu warte. Mam na uczelni w grupie dwoch chlopakow, kompletnie aseksualni, chodzą zgarbieni, jeden duzy i gruby drugi maly i chudy :D wredni, plotkują jak baby na targu i....krytykują kazdego na korytarzu. Ta wyglada jak dziwka, o a ta ma nogi jak kaczka, patrz tego jaka ciota ! - eh wytlumaczy mi to ktos ?

Niech wymagają, nie dla psa kiełbasa ;) Do tego należy dodać że jak kobieta ma jakieś wymagania to wielki bulwers i obraza :D

A co tu tłumaczyć?? Popaprańcy zawsze mają dużo do powiedzenia :D:D

Gość danny223b
krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje... a laska o urodzie modelki na byle co nie poleci, chyba że patrzy tylko na kasę.

Gość bo kobiety musza byc ladne
w jakim innym przypadku moze stanac facetowi jego flet ?:O

no tylko po co ładna dziewczyna ma się wiązać z brzydalem :p? Dla brzydszych są brzydsze, dla przystojniejszych ładniejsze i nic w tym nienormalnego

Gość cool story, bro
Dokładnie, zgadzam sie z autorką! bo kobiety musza byc ladne - No a jak ja mam rozłożyć nogi przed brzydalem, który uważa się za "supermaczo"? :O No przecie nie rozłożę.

Gość menepene
a niech wymagaja, i tak skoncza z kims na ich poziomie. tak samo brzydkie laski adonisa nie wyrwą

Gość jasne jasne bo i co
criptonite ;) dobrze gada polać jej :D

Gość jasne jasne bo i co
CEB53T Niech wymagają, nie dla psa kiełbasa Do tego należy dodać że jak kobieta ma jakieś wymagania to wielki bulwers i obraza :( niestety niestety , od dziewczyn to mogą wymagać hipokryci

Gość mm33
Ja piekny nie jestem, za to moja kochanka jest sliczna. Jednak trafilo sie jak kulawemu psu na cudzej wsi.

Dla sprawiedliwości powinny wymagać obie strony ;) skoro kolega wyżej pisze że kobiety "takie muszą być" no to ok, będą one dla facetów, którzy też tacy "są" :classic_cool:

Gość ładna kobieta to ładne dzieci
zresztą wymagacie by was faceci utrzymywali i wszystko ma facet opłacać itp. to dajcie chociaż nienaganny wygląd.

Gość tylko że temat nie o tym
tylko o tym jak brzydal chce mieć ładną :D

Gość każdy facet chce mieć ładną
kobietę to naturalne. nie ważne czy brzydal czy goguś. Kobieta ma być ładna bo nic innego poza ciałem nie potrafi zaoferować facetowi.

Gość Kdkdjdk
Brak klasy i tyle!

Gość Krasnal Chałabała
Bez przesady...aż takich wymagań to my nie mamy (a przynajmniej znaczna większość). Jeżeli już zawinęłaś o figurę to owszem wymagamy, żeby była szczupła ale nie jak te szkieletory z wybiegów. Facet nie pies - na gnaty nie poleci...ale nie jest też sikorką, żeby słoninę wpierdzielać. Zapytaj natomiast siebie i swoje koleżanki co dla was znaczy zadbana kobieta. Każda odpowiada... czysta, dobrze ubrana, zadbane włosy, paznokcie, fajny makijaż itp. O zadbanym ciału żadna nie wspomina a od tego powinnyście zacząć ocenianie siebie jako zadbane. Zamiast ograniczyć słodycze i fast foody, zainteresować się trochę fizjologią człowieka i dietetyką i ruszyć dupska do fitness klubu, wolicie wywalać kupe kasy na kosmetyki, fryzjerów, makijażystów po czym wmawiacie sobie że jesteście zadbane. G*WNO PRAWDA

no tylko że facet też powinien o siebie dbać :D ale tak zaraz będziecie tu płakać jakie to ciężkie i trudne. Ja dbam o ciało wiec też wymagam tego od faceta :p

Gość Krasnal Chałabała
I tak ma być:-) Grubas powinien liczyć tylko na grubasa. Jaka jest rzeczywistość? - Gruba laska+gruby facet = miłość - Gruba laska+szczupły facet = mit/dewiacja - Szczupła laska+gruby facet = materializm 1:2 wygrywaja Panowie :-)