Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_29

PROSZE O POMOC,KONTAKT ZE ZMARLYM...

Polecane posty

Gość Monika_29

Moi rodzice juz nie zyja,odeszli ode mnie nagle...w duzych odstepach czasowych,ale nagle.Od jakiegos czasu bardzo czesto mi sie sni moj Ojciec...czytalam,ze zmarli nam sie snia,bo w taki sposob kontantuja sie z nami,ale czuje,ze moi rodzice chca czegos ode mnie.Sny sa krotkie,dlugie...a gdy sie budze to czuje,sen byl urwany w polowie i ciagle o tym mysle.Czytalam o tablicy Ouji,ale podobno jest ona niebezpieczna dla kogos kto nie mial nigdy wczesniej stycznosci z rozmowa ze zmarlymi,nie chcialabym "narobic" sobie problemow itp.BARDZO PROSZE O POMOC,moze ktos moglby mnie pokierowac co i jak mam zrobic by skontaktowac sie z Mama i Tata,a przy okazji nie zaklocic spokoju innych duchow.Jesli ktos ma o tym jakiekolwiek pojecie bardzo bym prosila o skontaktowanie sie,bardzo potrzebuje porozmawiac o tym i cos zaradzic we wlasnym zakresie o ile to mozliwe.Prosze o kontakt osoby ktore powaznie podeszly do mojego watku i ktore chcialyby mi pomoc.Poprosze i wiadomosc na maila,z checia bardziej opisze cala sytuacje na priv.Z gory ogromnie dziekuje. mandziula1@o2.pl

Gość To oszustwo
Sama sprobuj wywolac duchy, skoncentruj sie sama , one z reguly przychdza , tylko trzeba bardzo wierzyc.

Gość mnbvcxzasdfgh
Nie szukaj z nimi kontaktu, wybij sobie z głowy tabliczki, wywoływanie duchów itp. jak Twoi bliscy zechcą coś Ci przekazać to, wierz mi, znajdą sposób. Jeśli jesteś wierząca, to pomódl się za nich, zapal znicze na grobie. Pozdrawiam.