Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie zamach

ZAMACH W USA!!!!! LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!! WŁĄCZTA TV!!!!!!

Polecane posty

Gość ludzie zamach

ZAMACH WŁĄCZTA TV!!!!!!!!

Gość Elektronikełe ausf. VIb
od godziny o tym mówią

Gość tenisowka
a co nas to obchodzi?

Gość heloiza999
na jakim kanale? widze na wp.pl ale w tv?

Gość judish propagand
wiecej ciapatych! wiecej arabow! wiecej turków! wiecej hindusów i pakistanczykow!: )

Gość yyjulll
Włączta :D

Gość nie płakałem po hamburgerach!
Mam nadzieje, że ella była w pobliżu:)

Gość Dżucze
i zamiast bomby atomowej z Korei Północnej w kierunku USA bomby wybuchły na ulicach Bostonu , Ameryko Północno i USA , inwazję robicie i ćwiczenia militarne kilometry od własnych granic a u siebie macie sracz i burdel , a gdzie się podziało FBI aby wykryć spisek ? Jak naprawicie u siebie burdel w USA to przyjdźcie do nas do KRLD zapytać jak to możliwe, że w KRLD jest tak pięknie ?

Gość heloiza999
trzeba byc naiwnym by wierzyc,ze to arabowie :P wiadomo kto za to odpowiada, ale ja wam nie napisze, to wiadomo ze FBI nie moglo nic zrobic :)

Gość MyŚlCiE SaMoDzIeLnIe
Odpowiedzcie sobie na kilka pytan: - właśnie mówią - żeby nie podchodzić do miejsca "zbrodni"- dlaczego? bo ktoś moglby cos odkryc - czy były tam osoby "prominentne"? - byli tam glownie zwykli ludzie- w kogo to mialo uderzyc - w spoleczenstwo - to boston nie Waszyngton Łaczcie fakty. + zasiać strach w społeczeństwie - czy zasłona dymna?

Gość Dżucze
i co , Polacy nadal nie mają wizy aby pojechać do USA , więc sami hAmerykanie wpuścili na swój teren terrorystów , KTO teraz ma spór z USA ? a może Koreańczycy z KRLD tego czynu dokonali na odległość i Boston obrzucili granatami ? hAmeryka niech poszuka winnych wśród swoich obywateli , kto kasę pobrał za rzucanie petardami do swoich !

Gość Dżucze
Tu jest odpowiedź KTO się mści teraz na USA a FBI ma to nadal w zadzie 'Irak - 55 zabitych, ponad 300 rannych w serii zamachów bombowych PAP - Świat 15 Kwi 2013, 22:29 15.04. Bagdad (PAP/Reuters, AP, AFP) - Co najmniej 55 osób zginęło, a ponad 300 zostało rannych w serii zamachów bombowych w poniedziałek w różnych częściach Iraku - podała agencja AP. Według mediów ataki mogą mieć związek z sobotnimi wyborami władz prowincji. Według wcześniejszych doniesień agencji Reutera zginęło 27 ludzi, a rannych zostało 150. Jak podała wieczorem agencja AFP, powołując się na źródła bezpieczeństwa i medyczne, zginęło 50 (a nie - jak podała wcześniej ta agencja - 19 osób), a rannych zostało w sumie 300. Poniedziałek był dniem najkrwawszych zamachów od 19 marca, kiedy w fali zamachów w wigilię 10. rocznicy inwazji kierowanej przez siły USA zginęło 65 osób. Do zamachów doszło w poniedziałek m.in. w Bagdadzie, Tikricie - rodzinnym mieście Saddama Husajna w północnym Iraku, Samarze i Bakubie (środkowa część kraju), w Kirkuku i Tuz Churmatu (północny wschód), w Faludży (zachód), w zdominowanych przez szyitów Nasirii i Hilli (południe). Najkrwawsze ataki przeprowadzono w Bagdadzie, gdzie w ośmiu wybuchach zginęło według AP łącznie 25 ludzi, a według AFP - 30, a rannych zostało 92. Jak dotąd nikt nie przyznał się do przeprowadzenia ataków, agencje Reutera i AP zwracają jednak uwagę, że skoordynowane zamachy bombowe to częsta taktyka stosowana przez iracką filię Al-Kaidy, znaną jako Islamskie Państwo w Iraku. W sobotę w Iraku odbędą się wybory władz do rad prowincji; będą to pierwsze wybory od wycofania się wojsk amerykańskich w grudniu 2011 roku. Agencje zaznaczają, że dla premiera Nuriego al-Malikiego będą one sprawdzianem popularności przed wyborami parlamentarnymi w przyszłym roku, a także testem skuteczności irackich sił bezpieczeństwa.(PAP)

Gość heloiza999- ta prawdziwa
mam pytanie- co masz ztego, że mnie podszywasz???? jestem wami załamana. o zamachach wiem. kogo podejrzewają? to przez Ciebie brzydalu nikt mi już nie odpisuje....głupoty piszesz w moim imieniu i ludzie już mi nie ufają....;-/// jestem taka rozczarowana;-((

Gość nie płakałem po hamburgerach!
Niestety Eli nie było w pobliżu:(