Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiat__Pustyni

Czekanie na seks z dziewicą.

Polecane posty

Gość Kwiat__Pustyni

Witam Mam takie pytanie do facetów ile maksymalnie czekalibyście na seks z dziewicą. Chodzi mi o sytuację kiedy jesteście w związku z takową kobietą, która ma zerowe doświadczenie seksualne. Czy od razu odpuścilibyście sobie taka kobietę ? Pytanie do dziewczyn ile wasi faceci czekali na pierwszy raz z wami?

Gość buhajowy wizgun
aż będzie gotowa

Gość asdasdasdadsa
10 miesiecy :o🖐️

Gość Kwiat__Pustyni
Z góry przepraszam za dodanie tematu w dyskusji ogólnej miało być w życiu erotycznym- mała pomyłka

Gość bvdjjvfjh
Ja byłam dziewica gdy poznałam obecnego narzeczonego i po 2 miesiącach juz nie byłam :). Dodam ze miałam wcześniej innych chłopaków ale jakoś nie chciałam tego, :D

Gość Kwiat__Pustyni
Aż będzie gotowa nawet 2 lata?? Wiadomo jak to jest na początku facet jak mu zależy mówi, ze poczeka ale odnoszę wrażenie że mówi tak tylko dla zasady, bo nie zdaje sobie sprawy ile będzie musiał czekać. Z czasem mu się to dłuży i zmienia zdanie... Albo zdradza albo zrywa i szuka sobie innej.

Gość bvdjjvfjh
wiesz, po roku bycia z moim facetem dowiedziałam się od niego ze jego kilku najlepszych kolegów - są to starsi faceci bo mój chłopak jest starszy ode mnie o 7 lat, wie ze byłam dziewica i są strasznie zaskoczeni i z zazdrością patrzą na niego ze tak mu się udalo:) bardzo mnie wszyscy lubią bo ogólnie jestem z natury szalona i towarzyska :)

Gość buhajowy wizgun
nawet 5 lat, ale w końcu się doczekam

Gość takasobiepani62762
Ja miałam 16,5 a on 23 lata. Ja doświadczenie zerowe on jedna dziewczyna. Dokladnie po 5 miesiącach i 5 dniach :D ale wcześniej on znał całe moje cialo, ja jego nie :-P

Gość chyba ty
Mój maż czekał do ślubu czyli półtora roku. Poprzedni chłopak 4 lata i się nie doczekał :D

Gość Kolakoka
Dziewczyny dobrze wam się trafiło :) mój po 2 mce chciał ja byłam dziewicą. Nalegał ja nie chciałam i się rozstaliśmy.

Gość Kolakoka
ten co czekał 4 lata to chyba musiał się rozczarować :P

Gość takasobiepani62762
nie raz slyszalam od kolegow (24-25 lat) ze oni to będą miali dziewice itp :D a teraz to maja dziewczyny z bujna przeszłością ze tak powiem :P nie udało sie im znaleźć :D

Gość Igullkaa
Pierwszy czekał 3 lata, nie doczekał się:P Obecny czeka 4 lata, na razie się nie doczeka

Gość asdawsdasd
faceci nie lubią dziewic. zakłądają ze kazdy w seksie musi poszukac. wiedza ze moze i będą pierwszi ale taka zdradzi, bedzie chciała miec porowanie, zobaczyc w koncu jak to jest z innymi. serio.

Gość hybritykalis
mój czekał 3 miesiące

Gość Igullkaa
Ja bym w życiu nie zdradziła, dać jakiemuś obcemu chłopowi taką satysfakcję? Że puszczam się i narażam swój związek żeby on mógł się spuścić :O W ŻYCIU musiałabym na głowę upaść

Gość barnej
na jedną czekałem koło roku. na drugą jakieś 6 miesięcy. więcej dziewic nie pamiętam, ale a te dwie nie żałuję :)

Gość barnej
miało być "za"

Gość po co po co
a po co czekać no chyba że chce się z nią pójść do ołtarza

Gość Opel Ustra
każdy ma do tego inne podejście nie ma co się spinać

Gość dziwna chyba jestem
Ale po co wy az tyle czekacie? Jaki to ma sens bo za bardzo nie rozumiem? Przeciez seks to wspaniala rzecz, wiec po co sobie tego odmawiac? Ja tam pierdziele jakies zasady, jak bym miala ochote, to bym poszla po 1 dniu znajomosci.

Gość mądra jestem
nie wiem jak innym ale mi tu nie chodzi o same sztywne zasady,tylko po prostu wiem ze nie byłabym gotowa szybko na seks z kimś,musiałabym go lepiej poznać i sie z nim oswoić,zaufać mu. No i stopniowo wchodzić w erotyczny świat,najpierw pocałunki i pieszczoty,a nie od razu na głęboką wodę hop i seks :P gdybym miała ochotę to też poszłabym po 1 dniu znajomości i gdyby mnie facet nazwał dziwką kazałabym mu spieprzać bo kim on w takim razie by był,wychodzi na to że dziwkarzem ;) ale wiem że nie będe miała ochotę po 1 dniu znajomości,musiałabym być zdesperowana na jakikolwiek seks. Wolę zaczekać na miłość

Gość Kwiat__Pustyni
mądra jesteś dobrze piszesz chodzi o zaufanie

Gość mądra jestem
też nie rozumiem takiego sztywnego czekania na zasadzie : po roku związku i po 1 miesiącu 2 dniach i 4 godzinach.Musze dokładnie zaznaczyć w kalendarzu kiedy to będzie..ups,nie ma jeszcze kalendarza na przyszły rok" albo : dziewice po 23 roku życia to frajerki,a te co straciły je przed 18 dziwki" przecież tu tak naprawde nie chodzi o wiek czy o to ile czasu minie tylko czy sie będzie na to gotowym z daną osobą.Ja po prostu nie poznałam jeszcze tego właściwego,nie czuje sie z tego powodu ani frajerką ani dumną.Gdybym go spotkała w liceum to pewnie dziewictwo straciłabym w liceum ;) na dzień dzisiejszy wiem,że nie strace dziewictwa po 1 dniu znajomości albo po tygodniu,to na pewno będzie później bo żeby kogoś poznać pokochać i mu zaufać potrzeba czasu,ale to na pewno też nie będzie po sztywno określonym czasie,no i rok to już długo w związku.Rok związku bez choćby pieszczot uważam za pseudozwiązek.W końcu ciągnie nas i do TEJ osoby,i do seksu w ogóle.Ja już teraz czuje często ogromną potrzebę ale musze sie sama jakoś zadowolić ;)

Gość z Ptasiej Wolki
:P