Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwe wypowiedzi

FIRMA JBTRADE

Polecane posty

Gość prawdziwe wypowiedzi

witam, ktoś w sieci próbuje szkalować tą firmę i ja mam takie zapytanie do Was, czy spotkaliście się z tego typu problemami? Jak walczyć z takimi oszustami? Jak ich pokonać?

Gość kamila1975542
moją firmę takie coś też spotkało, trudno z tym walczyć, w sumie to nie warto!

Gość tomekdrwal8
proszę się nie martwić, ludzie coraz mniejszą wagę przywiązują do takich wpisów w sieci, wiedzą co jest na rzeczy!

Gość mariuszekmaly
jak napiszę tak - pier... to! ale z drugiej strony jakbym złapał takiego to do urwania nóg :)

Gość danutkahandlerka
widzę że nie tylko ja mam takie problemy :) niech ktoś wpadnie w końcu na pomysł jak karać takich osłów!

Gość zeberka1981
Na moją stronę też się ktoś uwziął, firma JBTRADE nie jest jedyna - moja rada dla was - nie walczcie, nie ma o co !

Gość gość
Polecam 100% firme jbtrade PL , jestem mile zaskoczony ceną jak i dodatkiem w postac***obytu w hotelu. Narożnik super wykonany , transakcje bardzo sprawnie i miło. POLECAM!!!

Gość Mariola2222
Firma JBTRADE jest bardzo dobra , nie ma tu za dużo co słodzić. Generalnie jeśli chodzi o meble to są profesjonaliści. Jeśli chodzi o zamówienia przez Internet to bardzo dobre podejście!

Gość wiktoria z poznania
polecam JBTRADE W 100 %. Zakupiłam narożnik od tej firmy . Dostawa na czas . Towar 1 klasa. Miła i fachowa obsługa. Rewelacja. Proszę więcej takich firm...żyło by nam sie łatwiej:) Pozdrowienia

Gość marta klientka
Zakupiłam narożnik NAOS premiowany Weekendem . spędziłam z mężem super weekend dzięki JBTRADE. polecam!!!! jestem bardzo zadowolona:)

Gość gość
Fajnie jak ktoś zakłada temat, zgłasza problem, a potem sam zachwala swoja firme, wpisując fałszywe opinie

Polecam firmę Jbtrade . Kupuje meble tylko u nich. Transakcj***ardzo sprawnie i miło i szybko!