Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henczastka

na ile wyceniacie zrobienie dobrej kuchni na metrażu 7 i pół metra ?

Polecane posty

Gość henczastka

BEZ SPRZĘTU AGD koszt samej zabudowy z dobrymi zawiasami, cichymi domykaczami , nie jakies badziewie , ile to może kosztować ?

Gość ewkawlkp
7tyś i w górę

Gość henczastka
a mniej ?

Gość puuuuudeleek
mnie same meble na 10 m kosztowaly 16 tys

Gość a co mi zrobisz
od ok. 10 tys. jeśli chcesz mieć zawiasy samodomykające, kosze cargo (np Blum), albo szafki typu aventos (wszystko oczywiście bez agd, bez oświetlenie w szafkach itp) jesli nie chcesz miec bajerów to na bazarze jesteś w stanie kupić kuchnię za 1,5 tys. (taki rodzaj meblościanki)

Gość gęsiareczka
zależy od materiału, ale ok 14 tyś.

Gość henczastka
nie chce mebli kupowanych i układanych a la robota wujka Mietka tylko nowoczesna , wszystko dopasowane, profesjonalne wymiarowo , szuflady na hamulcach, szafli wolno domykajace a nie trzaski

Gość a co mi zrobisz
ja za swoją 8 metrową zapłaciłam 16,5 tys. - ciche domyki, kosze cargo, szuflady na hamulcach z wkładami segergującymi, szafka pod zlewem otwierana kolanem za dotknięciem żeby nie brudzić szafki i gałek przy otwieraniu brudnymi czy mokrymi rękami, górne szafki w systemie aventos (otwierane do góry, składane), szafki dostosowane do zabudowy agd w cenie był blat drewniany

Gość fghjkml,;./nm
mój tata jest stolarzem, i będzie mi teraz robił właśnie kuchnie po 3,5 metra długości rząd dolnych szafek i tyle samo górnych i sam materiał z dobrej płyty (ale bez żadnych zdobień czy szklanych drzwiczek) to koszt ponad 4 tys zł, robocizna to zawsze drugie tyle

Gość fghjkml,;./nm
oczywiście to co napisałam, to bez wkładów typu kosze czy jak ktoś pisałam możliwość otwierania szafki kolanem. plus muszę dodać, że generalnie mój tata mimo że porządnie to i tak bardzo tanio robi meble i ma spore rabaty na materiał

Gość mahoniowy fiolet
moja na 7,2m kosztowała 9600 rok temu, ale połowa to tylko dół (ścianka pod oknem). Dychę na pewno musisz liczyć, cudów nie ma.

Gość hgfmhfghhg
"szafka pod zlewem otwierana kolanem za dotknięciem żeby nie brudzić szafki i gałek przy otwieraniu brudnymi czy mokrymi rękami" ja mam tak cala kuchnie zrobiona i nie jest to po to, by szafki kolanami otwierac, zwlaszcza gorne :P

Gość henczastka
a twoj tata z jakiego miasta ?

Gość a co mi zrobisz
hgfmhfghhg gratuluję ci kuchni ale ni w ząb nie rozumiem co miałeś/miałaś na myśli że "nie jest to po to, by szafki kolanami otwierac, zwlaszcza gorne" ja całej kuchni (dół) otwieranej kolanem nie chciałam, co ci do tego że się zapytam??