Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zsyllaa

mam faceta,zakochalam sie w zonatym

Polecane posty

Gość zsyllaa

O maly wlos nie wyladowalam z nim w lozku :O minal miesiac a ja nie moge o nim zapomniec :( mam nuner w telefonie,korci mnie by zadzwonic. Patrze na swojego i porownuje ich. Tamten facet z klasa,z pozycja.moj : bez studiow,pracuje fizycznie,wlasnie lezy rozwalony przed tv. :O

Gość one way only
No cóż, zdarza się. Zapomnij o nim bo jest żonaty. Chyba nie chcesz zrobić z siebie tej złej??

Gość zsyllaa
Tyle ze nie moge zapomniec. Ciagle mysle o nim,jak dotykal,jak mowil. Nawet podczas seksu z moim. Tak mnie zauroczyl :O

Gość marcheweczka...
Facet skurwiel skoro ma zone a zabawia inna a takie jak ty na kazdym rogu powinny wpierdol dostawac za przypierdalanie sie do czyichs mężów

Gość one way only
Na 99% od początku wiedziałaś że on jest żonaty i zamiast od razu nie dawać szans na coś więcej to szłaś jak koń z klapkami na oczach w swoim wąsko pojętym celu, a trzeba patrzeć na okrągło. Już tu jedna pisała, co zakochała się w Turasie, mimo że wiedziała że wyjeżdza to ciągneła tę znajomość bo "chciała przeżyyć przygodę" i Ty tak samo, to teraz masz! On nigdy nie będzie z Tobą. Musiałby pozbyć się rodziny a tego na 90% nie zrobi. Jak już będziesz gotowa żeby rozbić jego malżeństwo to usłyszysz zapewne że on nie chce odchodzić od żony. Żenua