Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MokraPlama1992

Zsikałam się na wykładzie ;(

Polecane posty

Gość MokraPlama1992

nie zdązylam pojsc do ubikacji przed wykladaem, w trakcie nie mozna wychodzic, a prof powiedzial,ze ma cos dla nas i osoby chetne dostana punkty dodatkowe, bardzo mi na nich zalezalo, ale nie zdazylam isc do wc, trzymalam mocz, ale nagle adrenalnina (rozwiazanie zadane_ i wszystko poleciało. Dodam,ze nikt tego nie widzialm, pocieklo mi po rajstopach i do butow ;(

Gość biedroneczki sa w kropeczki,
phi...jak nikt nie widzial to w czym problem? ja sie zesralam z nerwów na egzaminie pisemnym.... to dopiero wstyd...nie pozwolil nam wyjsc z sali... a mialam takiego stresa...czulam caly czas napiecie w brzuchu...cieplo i rozluznienie w odbycie...siedzialam z calej sily na krzesle...a z tu nagle zalczelo cos bulgotac...i sru:( wubuchlo...z kilkutonowym bulgotem...nie zapomne tego wstydu do konca zycia...z obsranym tylkiem i nogawkami musialam siedziec do konca...potem isc do szatni -stac w tlumie 200 osob....wiesz jak smierdzialo...??? jk sraczka alkoholika... i jak mialam "przesrane " do konca roku....?:(

Gość heloiza999
ja też dostawałam sraczki na egzaminach ustnych z francuskiego, szczeglnie z fonetyki. Ale po 2 sraczce zaczęłam nosić pieluche i wegiel.

Gość wirus miłości
hahah to się nadaje do tematu wsze toaletowe wpadki

Gość tlgpta
Głupoty gadacie psory nie mają prawa was trzymać jak chcę ci się sikać lub srać wychodzisz robisz swoje i wracasz

Gość mokra plama
Moglam sobie isc ale wtedy bym nie dostala dodatkowych punktow

Gość gość
up

Gość gość
Ja mam 16 lat zsikalam sie u chlopaka chcialo mi sie ale on mi weszed do wc i chcial pocalowac czy cos ale przycistol do scany i nie wytrzymalam:( wstyd i wam terz wspulczuje