Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjaaaaaa.

karta kredytowa,pytanie.Kto sie zna na tym??? prosze.

Polecane posty

Gość jjjjjjjaaaaaa.

czy jesli co mies splacam jakas tam minimalna kwote na karcie kredytowej a teraz mam na karcie 0zl to jesli w tym mies noe zaplace raty to co bedzie? bo jesli mam na karcie cos a nie splace to sciagaja wtedy z tej kwoty ci jest na karcie odsetki,to wiem.A jak nic na niej niema?

Gość ttty
ten post jest troche bez sensu. Jak niby ma coś być na karcie kredytowej? Co miesiąc musisz spłacać minimalną kwotę zadłużenia, ale jak wszystko spłaciłać i kwota opiewa na 0 zł, to chyba logiczne, że nie musisz nic więcej płacić.

Gość jjjjjjjaaaaaa.
zle zrozumialas.Splacam co mies minimalna kwote ale w tantym mues musialam wyciagnac cala kase jaka na niej byla,jaka splacilam przez kilka mies i mam teraz zero zl na niej czyli znowu musze ja splacac od zera.

Gość jjjjjjjaaaaaa.
acha rozumiem.To z konta zabierze?!

Gość mahoniowy fiolet
bank sam nie zabierze, ale przekroczysz dopuszczalny limit, za co pewnie w cennilu twojego banku jest kara, do tego kara za niespłacenie minimalnej kwoty, do tego odsetki karne (te akurat niewiele wyższe niż normalne), mogą do Ciebie zadzwonic z windykacji albo wysłac monit, a za to też sobie policza kasę. Nie opłaca Ci sie to zupełnie. No i w przyszłości będzie się to za tobą ciągnąć w historii kredytowej i może zaważyć np. przy zakupie mieszkania i kredycie na 300tys. Postaraj się skombinować kasę.