Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagodzianka!

Szukam dziewczyny z ŁODZI na silownie i zumbe!

Polecane posty

Witam! Chetnie poznam dziewczyne ktora chce isc na silownie badz zumbe, najchetniej BALUTY:-) silownie juz upatrzylam, szkole zumby tez. Jesli ktos jest zainteresowany a wstydzi sie isc sam tak jak ja to pisac:-)

Gość spining
hej, ja polecam spining, na poczatku mega ciezko ale efekty są, ja chodze do sportery na pilsudskiego ale chyba w kazdej silowni sa te zajecia, powodzenia

na czym polegaja te cwiczenia? mam silownie 150m od domu wiec nie ma sensu az tak daleko jezdzic, a w okolicy mam jeszcze z 5 ale dziekuje.

Gość spining
to taki intensywny trening na rowerkach

Gość spining
to taki intensywny trening na rowerkach

ja bym poszła ale z samej Łodzi nie jestem:(

Gość puszek ;)
czesc jagodzianka a ile masz lat ;)? no ja mam do schudniecie 10kg jak nic ;/ silownie mam za darmo na uczelni, ale myslalam zeby zaczac biegac, oczywiscie nie mowie 10km na start :D bo umre, ale cos w stylu marszobiegu

Gość puszek ;)
ja mam 22 lata i waze 70kg przy wzroscie 165cm, tragedii nie ma ale boki mam straszne, wielki zad i brzuch ;/ i wygladam na 80kg jak nic, chcialabym schudnac chociaz do 60kg, ale mam tak organizm rozchwiany przez wszelkie diety cud ze moj metabolizm lezy ;/ tylko cwiczenia i zbilansowana dieta sa w stanie mnie uratowac. dasz rade kochana, ja wazylam majac 16lat 85kg przy wzroscie 159 i schudlam do 50... niestety zaprzepascilam

Gość puszek ;)
bede wieczorkiem :) to odezwe sie, napisz jaki masz konkrety plan, co jesc ile cwiczyc :) duzo juz schudlas

PUSZEK tak jak widac bylo 107kg pozniej bylo 85kg:-) ale troche wrocilo i jest 90,9kg:-( jestem na diecie 1000/1200kcl. Cwicze 27min cardio i 40min rower:-)

Gość spining
na silownie chodza wszyscy, mlodzi starzy grubi chudzi kobiety mezczyzni, nie ma sie czego wstydzic, ja chodze od grudnia sama i jest spoko, przynajmniej skupiam sie na cwiczeniach

Gość spining
a co do biegania to pamietam jak w gimnazjum bylo zaliczenie na 600m i to byla mordęga a teraz przebiegam 7-8 km, co prawda zajmuje mi to 45-50 minut ale caly czas biegne i jakby sie uprzec to dałabym rade wiecej, najgorsze sa poczatki

SPINING ciesze sie ze mnie tak motywujesz, ale ty pewnie jestes szczuplutka wiec ty odczuwasz to inaczej:-( eh ja mam nawet dylemat jak tam sie ubrac tak sie wstydZE:-(

Gość spining
mam 170 cm i waze 63 kg, ale 4 lata temu wazyłam 81, a ubierz sie lekko bo inaczej sie zagrzejesz

Gość spining
mam 170 cm i waze 63 kg, ale 4 lata temu wazyłam 81, a ubierz sie lekko bo inaczej sie zagrzejesz

Gość spining

mysle i mysle i chyba sama udam sie na siłownie jesli nikt nie chce isc. trudno, jak beda sie smiac to wiecej razy tam mnie nie zobacza, a moze pojde i bedzie ok:-)

Gość puszek ;)
ja mieszkam na radogoszczu ;) przepraszam ze tak pozno ale zabiegana jestem strasznie.A jak sie bedzie ktos Ciebie czepial to olej to, zobaczysz jak wytrzeszczy galy za 2miesiace ;). Ja sie tak wstydzilam biegac bo gruba... bo sie telepie.... na poczatku sie smiali ze jak taki pulpet daje rade biec, pozniej podziwiali jak wstawalam rano i bieglam czy deszcz czy snieg....ale ja bylam wtedy mlodziutka i schudlam strasznie,zaluj ze nie widzialas ich min :D nigdy tego nie zapomne i dla takich chwil wlasnie warto dawac z siebie wszystko ;),jutro od nowa startuje z bieganiem i dietka,tylko tym razem nie glodowanie, ale normale zdrowe odzywianie i ruch, bo inaczej to nigdy nie schudniesz na "cale zycie". Aaaa i jeszcze spytam... ile zaplacisz za ta silownie.... moze sie skusze... zawsze tak razem jakos lepiej sie motywowac...

Gość puszek ;)
o ile dalej szukasz towarzyszki ;) tylko ostrzegam ja gadula jestem :D chyba ze sie tak zasapie ze juz nie bede dawala rady mowic hehe

PUSZEK gadula?:-D to dobrze bo ja tez:-D karnet ranny do godz 15 90zl, od 15 do 22 100zl a taki od rana do 22 120zl wiec nie jest zle:-) a zajecia z zumby w innym miejscu 50zl 4 zajecia:-)

dla mnie ta silownia bardzo duzo znaczy, chce schudnac ale musze tez zadbac o skore, nie chce aby skora mi wisiala:-( chce kiedys wyjsb w szortach bez wstydu:-( a obecnie to moge sobie zalozyc szorty... Na glowe aby nikt mnie nie widzial:-D