Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palęteraz

idiotyczna sytuacja i moja reakcja w supermarkecie

Polecane posty

Gość palęteraz

miałam dzisiaj okazje być samochodem na zakupy, więc nabrałam dużo rzeczy, na samą górę wózka położyłam kilka paczek papierów toaletowych, żeby nie chodzić pozniej po nie, bo są lekkie ale zajmują dużo miejsca. No i poszłam jeszcze na dział alkohole, sięgałam po piwo, ale było bardzo wysoko to któreo chciałam, podszedł taki przystojny facet, no jak aktor albo model, i podal mi to piwo, uśmiechnął się szerokim białym uśmiechem i nagle patrzy mi na koszyk jakby chciał zagadać, a tam same papiery (na wierzchu były ;/) i troche mu mina zgłupiała i mówi taki tekst" o widzę,że bedzie dzisiaj sranko" a ja na to, najgłupsze co mogłam powiedzieć "lubie mieć dużo papieru w zapasie bo nigdy nie wiadomo co się może przytrafić" :O :O :O ::( :(

Gość widzę,że bedzie dzisiaj sranko
Oczywiście wierzę w twoją historie.:classic_cool:

Gość palęteraz
no najpierw jak zobaczył,że biorę kilka piw i potem jeszcze sięgałam po inne to chyba chciał mnie zagadać w ten deseń "o widzę,że bedzie imprezka" ale jak zobaczył te papiery to co miał powiedzieć?! :(

Gość zacznij zmiany od siebie
jeśli facet naprawdę tak powiedział, to nie masz czego rozpamiętywać... on powiedział dużo większą głupotę:D heh:D, żeby do obcej osoby powiedzieć "widzę, że będzie sranko"... :D nawet za żart tego uznać nie można, chyba że baaaardzo kiepski. Nic mądrego chyba by się nie dało na to odpowiedzieć.

Gość glupio sie zachowal i tyle
co w tym dziwnego,że mialaś papier? a on co? arab ? palcem sie podciera? :O

Gość jessika-anastazja
akurat to co ty powiedzalas nie wydaje mi sie niczym zenujacym. raczej zastanow sie nad tym co on powiedzial. jak dla mnie to zwykly wiesniak. co za tekst. sranko. i nie rob sobie nadzieji. jesli spodobalabys mu sie to raczej by tak nie powiedzial...

Gość amanci są bucami i chamami
i myślą, że mogą robić i mówić, co chcą. a Twój tekst byłby normalny, gdyby nie ten kontekst, gdyby nie ten produkt:D pogadaliście sobie :classic_cool:

Gość palęteraz
to mnie pocieszyliscie ;) dzieki wam wielkie, nie wyszlam wiec na taka idiotke ;)

Gość kasia weneryczka
zesrać to się można ze schu jak się to czyta:D:D:D prawda czy fałsz 10/10:D

Gość palęteraz
Lubię się dobrze i mocno wysrać po piwku :classic_cool:

Gość zanokcica
no i? jest w tym jakiś pazur? dowcipne ma być, czy co? bo nie bardzo rozumiem ideę pisania takiego gniota tylko dzieci śmieją się z dowcipów o papierze toaletowym, pierdzeniu, sraniu, bekaniu no i jeszcze ci mniej inteligentni dorośli...

Gość Ty nam lepiej powiedz, jakie
to uczucie być samochodem? :O

Gość uuuuooooaaaalloo
sranko sranko ide do kibeka, aż mi sie zachciało ;)