Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auto po prostu

Kto siedzi na kafe 24/7?

Polecane posty

Gość auto po prostu

i jak myślicie po co :o

Gość 8-12 ?
to i tak bardzo dużo... ja jak jestem tu godzine to jest dużo dla mnie..

Napisalem to zartobliwie;) Ja zazwyczaj pisze z doskoku i sprawdzam tematy, ktore mam w ulubionych, na czesci mam ustawione powiadomienia mailowe plus z korzystam czesto z telefonu.

Gość lkkkkkkkoliva
ta pani z reklamy wyżej:)

Poza tym dla wielu ludzi kafeteria to nie tylko forum, ale kafeteria to mentalnosc czy po prostu styl zycia.

Gość Blood
Nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Kafe to miejsce wymiany pogladow, poznawania fajnych ludzi, a czesto takze zdobywania wiedzy czy po prostu zwyklego relaksu.

@chybaciepogielo: nie tlumacze sie, bo dla mnie kafe nie jest niczym wstydliwym. Lepiej siedziec na kafe niz cpac w bramie, tak do tego podchodze;) Poza tym poznalem tu wielu swietnych ludzi, z kilkoma mam kontakt poza forum:)

zgadzam sie z toba, tez lubie tu siedziec:) ale jak wytlumaczyc twoje poprzednie wpisy: Dzis moje pierwsze logowanie, wiec jak widac nie siedze na kafe 24/7 Pierwsze moje logowanie dzis. Kolejny dowod, ze nie siedze na kafe 24/7 x heh

Kiedys pisalem, ze korzystam z kafe z doskoku itp. W rzeczywistosci celebruje korzystanie z tego serwisu, zawsze robie sobie kanapki, herbate z cytryna, wlaczam muzyke i dopiero wtedy z namaszczeniem zasiadam w fotelu przed klawiatura. Kafeterie traktuje jako dar i podchodze z wielkim szacunkiem.

@chybaciepogielo: po prostu chcialem wykazac, przeprowadzajac dowod bezposredni z wlasnej osoby, ze skoro moje pierwsze logowanie nastapilo dopiero po godzinie 13stej, to oznacza, ze nie siedze na kafe 24/7 jak to zasugerowal czy wrecz zarzucil (smieszny zarzut, jakby to bylo przestepstwo) autor tego topicu. Mozna korzystac z kafeterii o roznych porach dnia, a nawet nocy, lezac na plazy nad morzem srodziemnym i stukajac z telefonu, lezac w wannie w pianie czy nawet lezac w lozku z dziewczyna - tak, wtedy tez mozna korzystac z kafe i pisac na roznych interesujacych topicach. Sa osoby, ktore pisza na kafeterii podczas randek.

Ostatnio zaczalem udzielac sie w dziale Dom, Kuchnia, Ogrod, mam tam nawet swoj topic. Polecam,, ale trzeba miec spore przygotowanie merytoryczne, bo ludzie wymagajacy.

Ja dzis bede mial herbate z cytryna, tylko musze za godzine isc do Almy, bo nie mam cytryny;) Moze nawet zrobie sobie caly dzbanek. Pozniej bede ogladal mecz, pisal na kafeterii, pisal ksiazke, czytal ksiazke i gotowal kolacje: gotowana lopatka z ziemniakami, brokulem i brukselka. Kupie tez jakies piwko.