Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammm mmm

czy obchodzi was czy w Smoleńsku była katastrofa czy zamach?

Polecane posty

Gość pytammm mmm

?

Gość nie obchodzi nic
a nic

Gość ani ......
trche mnie to nie obchodzi. ale politycie w to bawia i bawic beda dalej bo nic im sie nie chce. Wazne ze kase maja wstretne swinie, to dla nich najwazniejsze plus ten smolensk, ktory ludzi obchodzi tyle co zeszloroczny snieg

Gość asdfasf
TAK-SPRAWA ZOSTANIE DOPROWADZONA DO KOŃCA, nie spoczniemy dopóki 2 ważnych polityków nie zostanie pociągniętych do odpowiedzialności za ten bezczelny mord!!!!!!!! Myślę że PIS będzie to ciągną tak długo aż owi podżegacze się przyznają!

Gość fsffa
BUL powinien wystąpić w filmie "Życzenie śmierci", ze swoim tekstem po ataku w Gruzji!

Gość CZy to nie dziwne?
Komor wyskakuje z tekstem o snajperze, ironicznie grożąc prezydentowi, dokładnie 500 dni później groźby zostają spełnione..., a na serwisie internetowym TVP INFO zostaję opublikowane już 9 kwietnia o 3 w nocy oświadczenie o śmierci prezydenta...

Gość CZy to nie dziwne?
sorki 10 kwietnia o 3 w nocy

Gość debili nie sieją
Mnie obchodzi-jestem Polką wiem że to jasna sprawa nie jest,bo dlaczego tak bardzo sie bronią żeby ktoś bezstronny to wyjaśnił?

Gość fgdfgdfgdfgdfg
Oczywiscie, ze obchodzi. Kogo ma obchodzic jak nie mnie - polke?

Gość krejzolek938473837835
Bronislaw Komorowski nosi sygnet zamiast obraczki, choc ma zone. Moim zdaniem jest to obnoszenie sie ze jest sie z "wyzszych sfer"

Gość monika289
nie i mam dość tego pieprzenia Kaczyńskiego. Najpierw Martulka zabrała kasę z odszkodowania a teraz twierdzi że to był zamach. To niech odda pieniądze skoro tak twierdzi bo przy zamachu odszkodowanie nie obowiązuje. Hipokrytka !!!

Gość debili nie sieją
a jak ma się dowiedzieć czy zamach czy nie ,jak nasi mądrale nawet nie chcą uczciwego śledztwa? Niech oddadzą wrak,3 lata nam oddają!!! Są katastrofy samolotowe gdzie kazda część jest składana i badana atu kużwa wymyli samolot i po badaniu!!

Gość krejzolek938473837835
a skad wiesz ze nie obowiazuje? Gdzie nabylas taką wiedze? Na bazarze?

Gość monika289
Wystarczy choć nikla znajomość prawa. Przy zamachu odszkodowanie się nie należy. Troszkę się doucz :) Więc niech odda tą kasę. Ja nie mówię że to nie był zamach ale niech ona postępuje sumiennie

Gość debili nie sieją
Cos taka na Nią wściekła a nie na rząd? A Oni postepują sumiennie jeśli NIE chcą tego wyjaśnić????????????

Gość To był zamach na las
a bliscy sprawców odszkodowania wzieli. gdzie tu logika?

Gość monika289
Ja mówię tylko jak jest że nie powinna brać tego odszkodowania dlatego się irytuję :). Nasz rząd też się nie popisał bo nie potrafią tego wyjaśnić Rosjanie kierują naszymi jak marionetkami. Kaczyński twierdzi we wszyastkim że "to wina Tuska" a Tusk już pokazał co potrafi na wyjaśnienie tej sprawy pewnie będziemy czekać 70 lat podobnie jak w sprawie wojny. Taki kraj..beznadziejny

Gość fgdfgdfgdfgdfg
a po cholere nam wrak tyle lat po katastrofie? wymyty, wypucowany, teraz to niech sobie go tam trzymaja.

Gość a jaki miałby być
powód rzeczonego zamachu???

Gość zxfasdfsda
A kto odpowie za nie ściągniecie wraku do badań!??!!! Już dawno powinni zwolnić i ukarać tych prokuratorów z NPW! Za strach przed ruskimi!!

Gość tak to zamach był
..na zdrowy rozsądek ..lądowanie we mgle na kartoflisku

Gość monika289
:) Nie lubię "naszego władcy" jak to pięknie napisalaś o tym panu już się nie wypowiadam tak jak o jarku człowieku jego pokroju. Ale jeżeli mówilmy o jego 5 mln to bądzmy sprawiedliwi i powiedzmy o 3 mln kaczyńskiej.

Gość zxfasdfsda
Chęć uniezależnienia Polski od od rosyjskiego gazu na kolejne 20 lat, (zresztą ta umowa została niedawno podpisana przez Pawlaka!) oraz zemsta za ośmieszenie Rosji w Gruzji!!

Gość a jaki miałby być
tak, i z tego to właśnie powodu zginęło 96 osób, a wśród nich wielu niezwiązanych z pisem itp. matko ile czasu jeszcze te głupoty będą wałkowane???

Rzeczywiście wrak teraz ma już małą wartość. Raczej bym stawiała na ekshumacje co nie zmienia faktu, że powinien tu być. 3 mln Kaczyńskiej nie bolą mnie. Bolą mnie przeloty naszego władcy i wczasy w Nigerii biznesmenów.

Gość Jdhdb
Rzygam smolenskiem!!!!