Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxfasdfsda

Dlaczego twarze brunetek, rudych łatwo rozpoznać a twarze blondynek nie???

Polecane posty

Gość zxfasdfsda

Rozpoznaję wszystkie brunetki jakie widziałem, a jak jest szczupła blondynka z niebieskimi albo zielonymi oczami średniego wzrostu która mi się podoba to nie mogę zapamiętać jej twarzy!! i niemal każda szczupła blondynka wydaję się taka sama! dziwny efekt kto tak ma?

Gość qwdwqdqdwd
ja tego nie zauważyłam... Nie moge rozpoznac twarzy azjatów i azjatek , dla mnie wszyscy oni są tacy sami ,ale jesli chodzi o nasz rase to nie

Gość zxfasdfsda
sama jestem taką blondynką i jak patrzę w lustro to czasem z rozpędu mówię Dzień dobry :O

Gość Monique244444444
własnie blodnynki sie przewąznie wyrózniaja

Gość zxfasdfsda
Powiem wam że nie raz widziałem fajną chuda wysoką naturalną blondynkę studentkę, ale nigdy nie mogłem zapamiętać ich twarzy i na pewno mylę je ciągle z innymi podobnymi dziewczynami! Szkoda że nie zagadałem do takiej fajnej chudej blondyneczki w listopadzie 2012 która czytała w autobusie "Krucjatę różańcowa za Ojczyznę" cenię patriotów!!! ale ona wyszła zbyt szybko z autobusu zanim zdążyłem do niej podejść i zagadać teraz nie mogę sobie przypomnieć jej dokładnego wyglądu twarzy:( Szczerze wszystkie chude blondynki z długimi włosami wyglądają dla mnie tak samo:(

Gość wyslij wypowiedzns
Też tak mam, jak jestem w sklepie z siostra (obie blond) to nie rozrozniam czy to ona czy lustro...już kilka razy ekspedientki pytały się czy wszystko w porządku bo gadalam do lustra :(

Gość Krucha Klucha Kluchy Szuka
Hmm nie wiem. Ja jestem naturalną blondynką :) Ale nie wiem, czy ktoś mógłby mieć problem z ropoznaniem mnie hehhe Może zapamiętujesz bardziej ostre rysy twarzy, a delikatne aż tak nie zostają Ci w pamięci? Ja to ogólnie w ogóle nie mam pamięci do twarzy, często tak jest, że ktoś mi mówi cześć, a ja albo w ogóle nie poznaję, albo wiem, że skądś znam, ale nie wiem skąd:)