Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakaskaa

za 5 miesiecy nasz slub dzis przecztałam jego rozmowe

Polecane posty

Gość wakaskaa

na komunikatorze z koleżanka z pracy z innego oddziału mieszka od nas 300km nigdy się nie widzieli-ona wysłala mu sowje fotki on jej nie powiedział o mnie ani o slubie pisał mnóstwo komplementów jaka ładna jaka zgrabna ze ma takie nogi ze teraz nie moze się skupić na pracy ze mu sie jej biust podoba ze jest najfajniejsza najlepsza ze bardzo ją lubi ze ma piękne oczy ona mu tez tak pisze jaki jest super itp piszą za sobą juz ponad 4 iesiące on jej pisze ze nie moze się doczekać kiedy wypiją razem kawę żeby ona przyjechała do ich oddziału itp teraz czytak ze on się do mnie nie przyznał a ona sie dowiedziała nie chciała juz z nim pisac ani rozmawiać a on ją przepraszał 2 tygodnie !!! pisał ze tak lubi pisac z nią ze on nie chciał jej skrzywdzić ze bierze slub a ją traktuje jak najcudowniejszą kolezanke ze go tak urzekła ze nie potrafi sobie odmówić przyjemości kontaktu z nią ona mu uległa :( piszą dalej taeraz czytam ze znowu z nią flirtuje ona mu pisze co robi gdzie bywa on jej pisze ze chciałby ja zobaczyć w samych szpilkach jakie sobie kupiła ....jeju....nie moge tego czytać cały czas flirt ...... ona tak na niego czasem opieprza w tych wiadomościach a on dalej z nią pisze i nonstop przeprasza, nie poznaje mojego faceta:(((( co ja mam robić

Gość Nie da się tego czytać.
Uczono Cię może kiedyś i interpunkcji? Strumień swiadomości widzę...

Gość wakaskaa
człowieku mam gdzies kropki i przecinki trzęse sie cała

Gość szokujace a tak btw
tamten topic o strzelaniu w morde umarl smiercia naturalna?

Gość cecylli
"że mu sie jej biust podoba" co za prostactwo facet pierwotniak a laska, która słucha takich badziewnych komplementów chyba musi mieć umysłowość rozwielitki

jesli przed ślubem szuka kontaktu z innymi kobietami to łatwo przewidzieć wasza wspólna przyszłość...nigdy bym się nie zdecydowała na małżeństwo z kimś takim

Gość hahasanka
i ty jeszcze po czyms takim bierzesz pod uwage slub????

Dokładnie jeśli chłop nie jest wierny to nic z tego dobrego nie wyjdzie. Taka jest prawda i musisz się z tym pogodzić. Pamiętaj, że twoja morlaność to twój klucz do szczęścia.

Gość ghjjxnkcfnk
Lepiej poznno niz wcale.wiem ze niedlugo masz slub ale czy chcialabys spedzic reszte zycia z podrywaczem ktory slini sie na widok innych?..

Gość SDFGHJKJHGFDSDFGHJK
prowokacja jak 100% procent innych tematów,a buractwo będzie sie spuszczać nad tym przez dwa albo 5 dni:-D

Gość wakaskaa
napisał jej ze on bierz slub ale chce sie z niż kolegować ze to nie jest wiezienie ze sie do niej przywiązał ze sobie nie wyobraża z nią nie pisac nie rozmawiać ze jest taka fajnusia ze on wie ze ona go juz nie lubi i nie chce znać i go to boli ale on dalej bardzo ją lubi i nie przestanie wypisuje jej różności interesuje sie nią jej problemami pisz do siebie przez 8 godzin w pracy co chwile

Gość wakaskaa
mamy wspolne mieszkanie kredyt itp kocham go on jej pisał ze jest kolezanką ... moze to taka chwilowa fascynacja ... juz wszystko zamówione got owe jezu co robić nie mam siły

Musisz być szczera i zapytam go wprost. Nie ma co owijać.... Pamiętaj, że przysięgasz przed Bogiem i on też

Gość wakaskaa
ale on napewno powie ze to tylko pisanie ..... ze sobie coś uroiłam a jak nie zakończy tego pisania ? co mam mu powiedzieć a moze jej?

Gość ghjjxnkcfnk
To porozmawiaj z nim szvzerze

Gość wakaskaa
boje sie tej rozmowy on w tym pisaniu do niej pisał ze slub pewnie bedzie ale jeszcze nie wtym miesiącu-zabolało mnie to:( takie ładne komplementy słodkie słowka dla ciebie wszystko,mysle o tobie paaa słodkich snów jestes niemozliwa ah jak cie lubie

Gość wakaskaa
myslicie ze tego sie nie da uratować ? ze on mysał o niej poważnie?? widzimy sie dopiero w sobote , dzis nie potrafie z nim rozmawiać a jutro mam prace na druga zmiane i sie miniemy

Gość hoseeee
Napisz do niej i zaproś ją na kawę do Was, poproś o dyskrecję. Ona chyba nie chce wchodzić w żaden związek z Twoim facetem, więc pewnie się zgodzi. Jego mina - bezcenna.

Gość wakaskaa
nie zniosła bym jej widoku :( jest ładna z zdjęć nawet bardzo ....

Gość hoseeee
ale chodzi o to, żeby dać mu nauczkę

Gość wakaskaa
boje sie ze on mnie nie kocha skoro tak flirtoawał z tamtą ale z drugiej strony nie spotkał se z nią nie było kontaktu :( oszaleje

Gość hoseeee
a potem się spakuj i odwołaj ślub, facet to zwykły babiarz

Gość zelixaaa
nie badz dziewczyno glupia, jak sie teraz nie przyznaje do ciebie to co bedzie po slubie, po huja on chajtac sie z toba chce jak inne go kreca ... dziewczyno napewno nie jeden jeszcze na ciebie czeka i nie bedzie sie wstydzil ze bierze slub z toba,to ty jemu powinnas byc ta najcudowniejsza przyszla zona !! kopnij w dupe go ! bo jeszcze po slubie pojda do lozka oni to juz wogle... zastanow sie dziewczyno i nie boj sie podejmowac decyzji!

Gość wakaskaa
ja chce zeby przestał z nią pisac kocham go ona wie ze ja jestem i ze on nie moze z nią pisac po pracy bo jest ze mna napisała mu tak

Gość hoseeee
ale to nie chodzi o konkretnie TĄ kobietę. Ta go oleje - znajdzie sobie inną do flirtowania. Taki typ. Uciekaj albo chociaż przełóż ślub

Gość musztardon
Wez sie dziecko zdecyduj, powiedzial o slubie, czynie, bo co chwile piszesz cos innego. A w ogole, to wypierdalaj do lekcji, ginbusie.

Gość wakaskaa
a ja miałam mojego faceta za ideał pracowity zaradny czuły kochający ułożony wierzący w boga chodzimy do koscioła lubie jego rodzine ona mnie kocham go tyle nas łączy a tamtej pisał ze sa do siebie tacy podobni ze az sie dziwi dzis napisał ze w takim wydaniu to wszyscy faceci sie za tobą oglądaja ....eh mnim mniam ależ bym sobie na ciebie popatrzył :((((

Gość hoseeee
wydrukowałaś to wszystko żeby mieć dowody?

Gość wakaskaa
jej nie powiedział ani o mnie ani o slubie... ale ona sie dowiedziała i wtedy sie przyznał a ona sie na niego za to obraziła zwyzywala go od babiarzy i podłych chamów a on ja przepraszał ....

Gość to jest straszne to uczucie
co ty kurwa jestes opożniona :o masz latwy przekaz, nie zalezy mu! szuka niewolnika czyt. zony a bd pieprzyl za wasza kase inne. nienawidze takich pustych dup jak ty, wyjdz za maz ale potem nie placz, ze cie zdradza