Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tweeeetttyy

zaawanasowana ciąża jak spicie?

Polecane posty

Gość tweeeetttyy

hej nie macie czasem wrażenia jak wstajecie rano , że może w jakis sposób zaszkodzilyscie dziecku? ja spie glownie lewy lub prayw bok, czasami plecy.

Gość tweeeetttyy
up

Gość pamxkjedc
Na nietoperza bądź dziewczynę z reklamy podpasek Always Night.

ja sie staram spac na lewym boku wg za;ecen lekarza gdyz to najlepsza,najzdrosza pozycja, ktora dotlenia lozysko. wiadomo w nocy zdarzy mi sie przewrocic na plecy badzna prawy bok ale maz dzielnie przy mnie czuwa i zawsze gdy sie tylko obkrece inaczej przestawia mnie na prawidlowa strone :) aby sie przyzwyczaic moze sobie wsadzic jaska pod/za plecy aby sie nie przekrecac. ja pocztkowo spalam tez z poducha do karmienia miedzy nogami (poducha typu ksiezyc) dzieki niej tez mnie nogi tak nie bolaly ani krzyz :)

Gość mama-na-macierzynskim
ja spalam glownie na boku prawym/lewym na zmiane. na plecach nie bylo szans bo zaraz czulam silny bol w krzyzu. jak sie okazalo to moj niemal 4.5 kg bobasek pchal sie na plecy. z poducha miedzy nogami spi sie o wiele wygodniej sprobuj ja na poczatku nie moglam zasnac ale sie przyzwyczailam. ja mialam jeszcze jeden problem, zeby sie obrocic z boku na bok to musialam sie obudzic i treoche pomeczyc:) najpierw ja a potem brzuszek:)

Gość Śpię na boku
Do pewnego czasu spałam na brzuchu, ale teraz jest on mega i już nie da rady ;) Preferuje raczej prawy niż lewy bok.

spię?ja prawie juz nie sypiam...po nocach spać nie mogę,. w łózku się kręcę z lewego na prawy a nie da sie tego mi zrobić bez obudzenia się. na plecach nie da rady bo kręgosłup by mi siadł.nie mam księżycowej poduchy więc wzięłam sobie dużą zapasową i wkladam na noc między nogi, żeby jedna byla wyżej. odrazu lepiej się śpi. Jak mam porę na nocne chodzenie to kladę sie w salonie na kanapie i nogę prawą/lewą zarzucam na gorę oparcia...tez sie da zdrzemnąć:)ogolnie to smiech na sali:)

Gość ciezarowka31
jutro zaczynam 30 tydzien a wiec brzuszek juz pokaznych rozmiarow najlepiej mi sie spi na lewym boku:P tylko,ze moja dwulatka do mnie w nocy przychodzi i to nie jest takie proste:P

Gość ja całe zycie śpie na prawym b
oku wiec teraz tez:)

Gość obserwuj i ocen
gorzej bylo w 5miesiacu-jedzenie. potem w 9dobrze.

Ja śpię głównie na prawym boku (w pierwszej ciąży wygodniej mi było na lewym a w tej mam odwrotnie ;) ), czasem dla odmiany odwrócę się na lewy bok i czasem na plecach.