Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzurka^^

metamorfozy włosów u dziewczyn z Top Model

Polecane posty

Gość fryzurka^^

co o nich myślicie?

Gość eeee nieee
nie podobają m isię, w ogole maja jakies dziwne metody szczeze mowiac

Gość iwona.stoowka
mam siostre fryzjerke, ktora jak widzi te metamorfozy to z przerazenia oczy otwiera. ponoc robia wszystko inaczej niz sie powinna robic w salonach fryzjrksich!

Gość fryzurka^^
ale jak to wszystko inaczej? mi się po prostu często nie podobają ich wlosy jakos nie podkreslaja kobeicosci

Gość iwona.stoowka
ponoc totalnie odbarwiaja wlosy zeby potem nakladac rozne farby, ktore owszem - wygladaja ladnie - ale tylko przez chwile! potem kolor sie najnormalniej w swiecie splucze :/

Gość fryzurka^^
hmm nie znam sie na tym,ale koroy akurat maja fajne, takie intensywne

Gość iwona.stoowka
wlasnie, tylko szkoda, ze na niecaly miesiac

Gość ula wios.naa
moja fryzjerka mowi ze oni im niszcza wlosy :( choc wygladaja na wyjątkowo zadbane. że żaden porządny fryzjer nie powinien takich metod podejmować

Gość 770001
mi sie podobaja

Gość wuuuuuuuj
nieeee

Gość cwaniara;PP
w sumie są za naturalnym lookiem, ale potwierdzam ze fryzjerki wypowadaja sie zle o metodach farbowania w programie. ja chodze do bardzo bardzo dobrego salonu (dla zainteresowanych: firmowy salon Great Lengths - metody przedłużania włosów w poznaniu) i tam tez nie pochwalaja ich sposobow. one nigdy by tak nie skrzywdzily klientki ;)

Gość iwona.stoowka
dokladnie, niejedna osoba tak mowila. niestety ludzie patrza na chwilowy efekt, szkoda

Gość cwaniara;PP
chwilowy efekt i cene:PP tansza farba, ktora na chwile wyglada dobrze jest niestety czesciej wybierana niz te drogie, ale ktore sie naprawde sprawdza. ja juz si eprzejechalam na tanich rzeczach i dlatego teraz wybieram to co najlepsze, fryzjerow, kosmetyki. w salonie przedluzam tez wlosy ich metoda, ktora jest droga, jesli nie najdrozsza w polsce. ale tez mam gwarancje ze jest najlepsza nie tylko w polsce, ale i w czolowce swiatowej nie warto korzystac z tandety

Gość iwona.stoowka
cos w tym jest, fryzjerki nie szukam bo mam siostre ;)) ale ona tez wyznaje zasade, ze trzeba zwracac uwage na jakosc. nie zawsze musi to byc najdrozszy produkt, ale czesto jakosc idzie z cena, nie ma co ukrywac;)